IGG Bouweconomie Projectbegeleiding - IGG Bouweconomie

Projectbegeleiding


Een succesvol project gaat verder dan het beheersen van de kosten. Naast de kosten dienen andere onderdelen binnen het project te worden beheerst zoals het programma van eisen, wijzigingen, risico's en de contracten.  De juiste wijze van projectbegeleiding is daarom een essentieel onderdeel van een bouwproject. Een project is net zoals zoveel dingen zo sterk als de zwakste schakel.

Een passende projectbegeleiding is de basis voor succes. IGG heeft de kennis en expertise in huis om u hierbij te ondersteunen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de het opstellen van programma's en contracten en uiteindelijk ook de aangegane contracten beheersen en zelfs op de bouw toetsen of iedereen zich aan de gamaakte afspraken houdt. 

De voordelen van complete projectbegeleiding


Planning, contractmanagement, uitvoeringsbegeleiding, risico management en andere dienstverleningen zijn een onderdeel van een complete projectbegeleiding. Het voorkomen van onduidleijkheden en discussies over de contracttuele afspraken meten worden voorkoemen. De kosten kunnen immers met onduidelijke afspraken niet worden beheerst. Projectbegeleiding moet daarom altijd uitgaan van integrale beheersing van alle onderdelen tijdens het hele traject.

Het team van IGG heeft zich gespecialiseerd in complete projectbegeleiding. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de complexiteiten van bouwprojecten, en beschikken over de kennis die nodig is om iedere fase van een bouwproject optimaal te ondersteunen, zowel tijdens de ontwerpfase als de uitvoeringsfase. Of het nu gaat om de keuze voor de contractvorm, het beheersen van de afspraken en de planning tot het begeleiden van de uitvoering – de adviseurs van IGG vinden altijd de juiste oplossing.

Kies voor projectbegeleiding van IGG


Wilt u onzekerheden en risico’s binnen uw bouwproject verder terugdringen, een completer advies krijgen? Projectbegeleiding van IGG garandeert dat uw project binnen de gestelde contractvoorwaarden realiseerd en dat de planning wordt gehandhaafd. Een betrokken team ontzorgt u als opdrachtgever bij het realiseren van uw projecten. 

Bekijk project

LEGO Flagshipstore Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Gemeentehuis Moerdijk

Moerdijk

Bekijk project

Toren van Oud

Den Haag

Bekijk project

Jamie Deli Schiphol lounge 3

Schiphol

Bekijk al onze projecten op de overzicht pagina

Vragen over dit project? Vraag het onze experts!

Arno Vonk MRICS

Directeur / Senior bouw economisch adviseur

Meer info

John Koks

Senior bouw economisch adviseur / Projectcoach

Meer info

Mario van Veen

Bouw economisch adviseur / Projectleider

Meer info

Yuk Ling Chung

Bouw economisch adviseur

Meer info

Marc Hengstmangers

Directeur / Senior bouw economisch adviseur

Meer info

Hans Smit RKN

Register kostenmanager (RKN) / Projectcoach

Meer info

Het laatste IGG nieuws

 

Metamorfose van het gemeentehuis Moerdijk


De verbouwing van de hal van het gemeentehuis in Zevenbergen zit er bijna op De afgelopen maanden heeft de grote centrale ruimte een ware metamorfose ondergaan In het blad BN de Stem is hierover een mooi artikel verschenen Klik hiervoor op de onderstaande

Lees verder

Bouwkosten is nog geen aannemerskosten


De beheersbaarheid van moderne bouwprojecten is een complex vraagstuk Waar de kwaliteit enerzijds geoptimaliseerd moet worden, moet het budget tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk worden ingezet Een lastig dilemma – kostenreductie en kwaliteitsverhoging lijken elkaar immers vaak in de weg te zitten Toch kunnen beide punten met goed

Lees verder