IGG Bouweconomie Projectbegeleiding - IGG Bouweconomie

Projectbegeleiding


Een succesvol project gaat verder dan het beheersen van de kosten. Naast de kosten dienen andere onderdelen binnen het project te worden beheerst zoals het programma van eisen, wijzigingen, risico's en de contracten.  De juiste wijze van projectbegeleiding is daarom een essentieel onderdeel van een bouwproject. Een project is net zoals zoveel dingen zo sterk als de zwakste schakel.

Een passende projectbegeleiding is de basis voor succes. IGG heeft de kennis en expertise in huis om u hierbij te ondersteunen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de het opstellen van programma's en contracten en uiteindelijk ook de aangegane contracten beheersen en zelfs op de bouw toetsen of iedereen zich aan de gamaakte afspraken houdt. 

De voordelen van complete projectbegeleiding


Planning, contractmanagement, uitvoeringsbegeleiding, risico management en andere dienstverleningen zijn een onderdeel van een complete projectbegeleiding. Het voorkomen van onduidleijkheden en discussies over de contracttuele afspraken meten worden voorkomen. De kosten kunnen immers met onduidelijke afspraken niet worden beheerst. Projectbegeleiding moet daarom altijd uitgaan van integrale beheersing van alle onderdelen tijdens het hele traject.

Het team van IGG heeft zich gespecialiseerd in complete projectbegeleiding. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de complexiteiten van bouwprojecten en beschikken over de kennis die nodig is om iedere fase van een bouwproject optimaal te ondersteunen, zowel tijdens de ontwerpfase als de uitvoeringsfase. Of het nu gaat om de keuze voor de contractvorm, het beheersen van de afspraken en de planning tot het begeleiden van de uitvoering – de adviseurs van IGG vinden altijd de juiste oplossing.

Kies voor projectbegeleiding van IGG


Wilt u onzekerheden en risico’s binnen uw bouwproject verder terugdringen, een completer advies krijgen? Projectbegeleiding van IGG garandeert dat uw project binnen de gestelde contractvoorwaarden wordt gerealiseerd en dat de planning wordt gehandhaafd. Een betrokken team ontzorgt u als opdrachtgever bij het realiseren van uw projecten. 

Bekijk project

LEGO Flagshipstore Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Gemeentehuis Moerdijk

Moerdijk

Bekijk project

Toren van Oud

Den Haag

Bekijk project

Jamie Deli Schiphol lounge 3

Schiphol

Bekijk al onze projecten op de overzicht pagina

Vragen over dit project? Vraag het onze experts!

Arno Vonk MRICS

Directeur / Sr. Bouweconomisch adviseur

Meer info

John Koks

Sr. Bouweconomisch adviseur / Directie

Meer info

Mario van Veen

Bouweconomisch adviseur / Projectleider

Meer info

Yuk Ling Chung

Bouweconomisch adviseur / Projectleider

Meer info

Marc Hengstmangers

Directeur / Sr. Bouweconomisch adviseur

Meer info

Hans Smit RKN

Register kostenmanager (RKN) / Projectcoach

Meer info

Het laatste IGG nieuws

 

Hoe 5D BIM waarde toevoegt in kostenmanagement van bouwprojecten


In de bouw wordt BIM (Building Information Modelling) al een tijd ingezet om alle informatie rondom een gebouw te verzamelen en erover te informeren Momenteel worden er door middel van BIM 3D-modellen gemaakt van het gebouw op basis van de beschikbare informatie Deze manier van samenwerken heeft zijn waarde al meer dan bewezen in bestaande

Lees verder

Wat is ketensamenwerking?


De bouw staat voor een grote uitdaging: er moet sneller, beter, efficiënter én duurzamer gebouwd worden om te kunnen voldoen aan de vraag naar betaalbare en duurzame woningen Hoe is dit mogelijk in een markt waarin de (BENG) eisen steeds strenger worden en de materiaalprijzen, de loonkosten en de faalkosten steeds verder

Lees verder

Wat is generatief ontwerpen?


Generatief ontwerpen is een nieuwe technologie die de bouw kan transformeren Het is een geheel nieuwe manier om te conceptualiseren, te ontwerpen en te bouwen Bij generatief ontwerpen wordt er gebruikgemaakt van krachtige computers om heel efficiënt ontwerpen te maken die rekening houden met alle vereisten In de bouwindustrie kan generatief

Lees verder