De site is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld


Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. IGG Bouweconomie BV is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door IGG Bouweconomie BV gecreëerde website. IGG Bouweconomie BV wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd of verwijderd.

IGG Bouweconomie BV geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door IGG Bouweconomie BV uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van IGG Bouweconomie  BV zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. IGG Bouweconomie BV is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. IGG Bouweconomie BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. IGG Bouweconomie BV is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Fotomateriaal

Voor al het gebruikte fotomateriaal is toestemming gevraagd bij de architect, ontwikkelaar of de opdrachtgever van de projecten. In bepaalde gevallen is fotomateriaal van openbare website gebruikt waarbij de rechten vrij zijn gegeven. Mocht u onverhoopt van mening zijn dat wij onrechtmatig gebruik maken van fotomateriaal, neem dan contact met ons op. 

Wilt u ook samenwerken met IGG Bouweconomie?

This is description

Neem contact met ons op