Jamie Deli Schiphol lounge 3


In Lounge 3 op Schiphol heeft IGG project- en kostenmanagement gedaan voor dit nieuwe filiaal in het imperium van de Engelse sterrenchef Jamie Oliver. IGG was betrokken vanaf het initiatief en heeft het volledige ontwerp en realisatie proces gestuurd als integraal projectmanager.

Stalen frameconstructies, houten counters, en stoer zit- en sta meubilair dragen bij aan de industriële look and feel van het restaurant. Passagiers die langer op de luchthaven moeten verblijven kunnen hier een gezonde en rustieke maaltijd in ‘Jamie style’ en uiteenlopende drankjes verkrijgen.

Projectinformatie

Opdrachtgever: SSP
Functie(s): Horeca
Architect: Jamies
Oplevering: 2017
Projectgroote: 200m2
Periode: 2015-2017
Aard van de opdracht: Aanbestedingsadvies, Aannemersselectie, Bouwkostenadvies, Bouwkostenmanagement, Projectmanagement
Opdrachtschrijving: Als direct vertegenwoordiger van SSP was IGG verantwoordelijk voor de bouw, inrichting, de keuken apparatuur en het diverse maatwerkmeubilair. Het realiseren van een project op de terminal van Schiphol betekend veel stakeholders, goed voorbereiden, strak plannen, absoluut geen overlast voor de passagiers en bovenal snel kunnen schakelen bij onvoorziene omstandigheden. Na maanden voorbereidingen is de bouw begonnen in oktober 2017 en opgeleverd op 16 december 2017.