Geen enkel bouwwerk is immuun tegen slijtage


Een gebouw krijgt tijdens de functionele levensduur veel te verduren – zowel van de elementen als van de gebruikers. Beide kunnen de bruikbaarheid van het pand verkleinen en de levensduur aanmerkelijk verkorten. Wilt u dus dat uw bouwproject aan de eis van duurzaamheid kan voldoen, dan zult u al in een vroeg stadium na moeten denken over het onderhoudsplan. De specialisten van IGG kunnen u hierbij assisteren.

Hans Smit

Register Kostenmanager (RKN) / Projectleider

h.smit@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Kies de optimale duurzame onderhoudsstrategie

Een duurzaam onderhoudsplan vereist een brede, alomvattende blik. U moet immers niet alleen kijken naar uw investeringskosten en onderhoudskosten, maar ook naar de kosten van exploitatie. Daarnaast zult u moeten evalueren of uw servicepartners en de andere betrokkenen in het bouw- en onderhoudsproces ook daadwerkelijk in staat zijn om gepland onderhoud duurzaam uit te voeren.

Het kan bijzonder lastig zijn om hierin de juiste weg te kiezen, zeker bij grotere vastgoedportefeuilles. Gelukkig heeft IGG alle kennis en expertise in huis om u te ondersteunen bij het vinden van de optimale strategie. Wij helpen u om realistische doelstellingen op gebied van duurzaamheid te formuleren en zorgen ervoor dat deze vertaald worden naar een robuust plan voor duurzaam onderhoud. Daarbij krijgt u een integraal beeld van de kosten en risico’s, evenals de kansen en mogelijkheden om deze te beheersen.

Zoekt u een effectieve manier om het vastgoed in uw portefeuille te verduurzamen?

Of wilt u weten hoe u voorzieningen voor duurzaam onderhoud vanaf het begin in uw bouwprojecten kunt borgen? Neem dan contact op met de specialisten van IGG. Wij werken graag met u samen om een passende oplossing voor uw situatie te vinden.

Neem contact op

Bekijk project

Grotius Radboud universiteit

Nijmegen

Bekijk project

Onderhoud KLM vastgoed

Schiphol-Oost

Bekijk project

Spuiforum Den Haag

Den Haag

Bekijk project

Metaforum TU/e campus 2020

Eindhoven

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina