Een open, goed gestructureerde aanpak is voor moderne projectontwikkelaars van groot belang


De bouwsector biedt uitstekende kansen voor innovatie en de ontwikkeling van nieuwe concepten. Slinkende marges, veranderende marktbehoeften en afnemende bouwruimte vormen in sommige opzichten lastige uitdagingen, maar bieden tegelijkertijd een uitstekende voedingsbodem voor vernieuwende oplossingen. Een open, goed gestructureerde aanpak voor conceptontwikkeling en implementatie is voor moderne projectontwikkelaars dan ook van groot belang.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Gericht van concept naar resultaat

Innovatie kent geen standaard blauwdruk. De ontwikkeling en uitvoering van een nieuw concept is inherent een uniek proces dat unieke vragen met zich meebrengt. Hoe moet uw visie naar concrete doelstellingen vertaald worden? Welke participanten heeft u nodig om het gewenste resultaat neer te kunnen zetten? Waar liggen de risico’s bij implementatie, wat zijn de kansen op de markt en hoe realistisch is het project? De antwoorden zijn niet altijd vanzelfsprekend, zeker bij ontwikkelingen die nog nooit getest zijn.

De adviseurs van IGG kunnen u hierbij de begeleiding bieden die u nodig heeft om uw doelen te behalen. Wij kunnen u assisteren bij het opstarten van het ontwikkelingstraject, adviseren u over de optimale bouworganisatievormen en ondersteunen u waar nodig met analyses en calculaties.

Heeft u vragen over de conceptontwikkeling en implementatie van een bouwproject?

Zoekt u een onafhankelijke adviseur om besluitvormingsprocessen te begeleiden of heeft u hulp nodig bij de selectie van ontwerpersbouwers en commerciële partners? U kunt voor alle vragen direct contact opnemen met IGG. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Neem contact op

Bekijk project

The Dutch Mountains

Eindhoven

Bekijk project

Amstelkwartiek Kavel 5 - Elements

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk project

Advies zonnepanelen

Breda

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina