De bouwkosten vormen de kern van de financiële haalbaarheid


Van verkenning tot ontwerp en van planning tot realisatie, de haalbaarheid van een bouwproject wordt in iedere fase beïnvloed. Daarbij is ook het budget continu in ontwikkeling. Het berekenen van bouwkosten is dan ook een fundamenteel onderdeel binnen het bouwkostenadvies van IGG – het vormt de kern van de financiële haalbaarheid van uw project, en geeft een duidelijker beeld van de mogelijkheden om het traject beter te beheersen. De integrale visie die IGG hierbij hanteert maakt ons uniek geschikt om uw bouwkosten te berekenen.

Een integrale aanpak voor het berekenen van uw bouwkosten

IGG kijkt bij het berekenen van uw bouwkosten verder dan het rekenwerk. De cijfers vertellen immers slechts een deel van het verhaal – de rest komt alleen met de juiste vragen boven water. Wat staat er niet op de tekening? Waarom moet een onderdeel van het ontwerp zoveel kosten? Welke risico’s zijn er aan uw doelstellingen verbonden, en welke alternatieven kunnen hiervoor ingezet worden?

Conventionele calculatiemethoden bieden onvoldoende antwoord op deze vragen, terwijl deze wel grote invloed hebben op de haalbaarheid van uw project. De kostenadviseurs van IGG berekenen uw bouwkosten daarom op integrale wijze – proactief, transparant en met aandacht voor verborgen details. Laat uw bouwkosten bij IGG berekenen, en u kunt erop vertrouwen dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

IGG helpt uw bouwkosten helder te berekenen

Helderheid, betrokkenheid en openheid zijn de kernwaarden van IGG. Wij stemmen onze dienstverlening bij het berekenen van uw bouwkosten altijd af op uw wensen en doelen, en ons team werkt daarbij nauw met u samen. Of het nu gaat om het berekenen van de initiële bouwkosten voor een kleiner project, of een complete oplossing voor bouwkostenadvies tijdens omvangrijke bouwtrajecten – onze specialisten beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om uw bouwkosten sluitend te berekenen.

Bent u op zoek naar een onafhankelijk adviesbureau om uw bouwkosten overzichtelijker te maken?

Neem contact op met IGG en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact op

Bekijk project

SPOT toren E

Amsterdam

Bekijk project

SPOT - Toren D

Amsterdam

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina