Financieringsvraagstukken


Banken kunnen omvallen of moeten worden gered door de overheid met als gevolg dat ze minder in staat zijn om civiele werken en andere bouwprojecten te financieren. Daarom moeten opdrachtgevers op zoek naar nieuwe, en soms complexe, mogelijkheden om geld binnen te krijgen. IGG zet graag zijn expertise in bij het oplossen van financieringsvraagstukken.

Arno Vonk MRICS

Directeur / Senior Bouweconomisch Adviseur

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Het oplossen van financieringsvraagstukken

Voor nieuwe financieringsmogelijkheden moet er tegenwoordig worden gezocht naar andere vormen van samenwerking en andere manieren van financiële haalbaarheid. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee bij het oplossen van financieringsvraagstukken. De financiële adviseurs van IGG kunnen als geen ander voor u in deze materie duiken.

Wanneer u er samen met een bank niet uitkomt, zijn er nog diverse andere mogelijkheden om de financiering van een bouwproject rond te krijgen, zoals een mix van aandelenuitgifte, crowdfunding en een bijdrage van een bank. IGG geeft u onafhankelijk en betrouwbaar advies over de methodes waarop u alsnog het benodigde geld bijeenkrijgt.

IGG begeleidt u bij financieringsvraagstukken

Tegelijkertijd met het uitzoeken van financieringsvraagstukken bekijkt IGG voor u de financiële haalbaarheid van een project. Door middel van een risicoanalyse en een planvisie voeren wij een haalbaarheidsanalyse uit, die aangeeft of een project financieel uitvoerbaar is of bijgestuurd dient te worden.

Zo ondersteunt IGG u bij financieringsvraagstukken door middel van onze expertise, ervaring en innovatie. Zodat opdrachtgevers en projectontwikkelaars ook in deze tijden hun bouwplannen kunnen waarmaken. 

Meer weten over de werkwijze van onze financiële experts?

Neem contact op

Bekijk project

Cultuurgebouwcomplex

Hoofddorp

Bekijk project

Goldstar Zuid-as

Amsterdam

Bekijk project

NDSM Terrein

Amsterdam

Bekijk project

Studentenhuisvesting Poppensteeg

Delft

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina