Haalbaarheidsanalyse

Een goede start is essentieel voor het slagen van een concept. Een bouwproject kan nog zo fraai klinken alles valt of staat met de haalbaarheid van het plan. In het voorstel moet rekening worden gehouden met het bestemmingsplan, de regelgeving, de wensen, de kosten, opbrengsten en de mogelijkheden. Een haalbaarheidsanalyse geeft betrokken partijen van te voren inzicht over de (financiële) uitvoerbaarheid.

Een haalbaarheidsanalyse voorkomt verkeerde investeringen en zorgt ervoor dat de plannen stroken met de werkelijkheid. De bouweconomen van IGG leggen het bouwproject onder een vergrootglas, geven duidelijkheid over de plannen en bekijken of het project financieel mogelijk is.

Een haalbaarheidsanalyse geeft inzicht

De adviseurs van IGG bewaren in hun planvisie oog voor de kwaliteit van het bouwproject. Bij een analyse krijgt u niet alleen inzicht over het traject vooraf, maar bent u tijdens het project ook verzekerd van het beheersen van de kosten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om het beste uit een project te halen.

Een haalbaarheidsanalyse voor elk project

Wilt u de financiële risico’s van een civiel project minimaliseren? Wilt u de kosten van een renovatie gedurende het bouwtraject beheersbaar houden? Of wilt u er zeker van zijn dat u uw doelen van een renovatie bereikt? IGG levert een onafhankelijke haalbaarheidsanalyse voor elk denkbaar project.

Met een analyse kunt u op tijd uw plannen eventueel herzien en bijsturen. Zo’n analyse geeft u een sterk argument om uw plannen te volbrengen. Met de vakkundigheid van onze experts komt u altijd tot een oplossing, waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden. IGG helpt u graag op weg.

Heeft u behoefte aan een haalbaarheidsanalyse voor uw project, zodat u voor en tijdens weet waar u aan toe bent? IGG helpt u graag op weg. Neem daarom contact met ons op.

 

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Twitter LinkedIn Mail
 

Arno Vonk MRICS

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Haalbaarheidsstudies

Rijksuniversiteit Groningen, Zernikeborg

Groningen
NDSM Terrein

Amsterdam
Zoku Hotels Ahead

Amsterdam
Cultuurgebouwcomplex

Hoofddorp
Studentenhuisvesting Poppensteeg

Delft
1
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners