Ahmed Ahmed
E : a.ahmed@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Ahmed Ahmed

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Ahmed (1990) heeft in 2018 zijn Master ‘Building Technology’ aan de Technische Universiteit Delft voltooid op het gebied van draagconstructie, bouwconstructie en bouwfysica. Voor zijn afstudeerproject hield hij zich bezig met het ontwikkelen van een duurzame innovatieve transparante gevel voor de utiliteitsbouw. Na zijn studie heeft hij gewerkt bij een raadgevend ingenieursbureau.

Sinds 2019 is Ahmed werkzaam bij IGG als bouweconomisch adviseur, waarbij zijn taken gericht zijn op het opstellen van haalbaarheidsstudies, ramingen en begrotingen op basis van het analyseren van complexe bouwprojecten gedurende verschillende ontwerpfases. Door de stijging van de complexiteit van bouwprojecten, zijn adequate bouwkostenadviezen fundamenteel om financiële haalbaarheid te waarborgen. Hierdoor zet Ahmed zijn bouwtechnische kennis en expertise in om opdrachtgevers te voorzien met integrale perspectief op het gebied van bouwkosten.

Ahmed is zeer gedreven om complexe bouwprojecten tot positieve resultaten te brengen, waarbij mogelijke risico’s tijdig opgemerkt worden. Hierbij hoort een proactieve aanpak, gezonde verhouding tussen kwaliteit en bouwbudget, klantgerichtheid en betrokkenheid binnen diverse woning- en utiliteitsprojecten. Tevens zijn dit zijn aandrijvingskrachten.


 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners