Abdullah Altintas
E : a.altintas@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Abdullah Altintas

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Abdullah (1990) is afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Delft met als specialisatie ‘Design & Construction Management’. Tijdens en na zijn studie heeft hij gewerkt bij een adviesbureau en een projectontwikkelaar.

Sinds begin 2016 is Abdullah werkzaam bij IGG als bouweconomisch adviseur en houdt hij zich bezig met het opstellen en toetsen van bouwkostenbegrotingen, het uitvoeren van haalbaarheidsstudies en het adviseren van de opdrachtgever met betrekking tot bouwkosten van complexe bouwprojecten. Het ontwerp- en realisatieproces is complex, zit vol risico’s en vereist een goede sturing met inzicht. Als kostenadviseur vindt Abdullah het bijzonder interessant om deze complexe projecten in een vroege fase met creatieve en integrale oplossingen te sturen die leiden tot een beter resultaat binnen de projectkaders van tijd, geld en kwaliteit.

Abdullah is zeer betrokken, denkt proactief mee en zoekt naar integrale oplossingen om complexe projecten gerealiseerd te kunnen krijgen. Voor IGG is Abdullah o.a. betrokken geweest bij de renovatie en uitbreiding van Paleis Het Loo in Apeldoorn, Hanzehogeschool in Groningen en Rijksuniversiteit Groningen. Verder heeft hij gewerkt aan diverse woningbouw- en utiliteitsprojecten.

Betrokken bij

GAK gebouw

Amsterdam
Paleis Het Loo

Apeldoorn
Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam
Mercedes-Benz Forepark

Den Haag
City Icoon

Amsterdam
Waterfront - Golden Hour


 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners