Ahmed Jabr
E : a.jabr@igg.nl
T : 070-5145420
Download vCard

Ahmed Jabr

Aankomend bouweconomisch adviseur

Biografie

Ahmed (1995) begon in 2012 aan de studie ‘Civiele Techniek’ aan de American University of Sharjah.  Gedurende zijn bachelor heeft hij aan verschillende grote projecten in Dubai gewerkt, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met betrekking tot planning en supervisie. Delen van zijn studie heeft hij afgerond aan de  University of Utah in Amerika en aan de Universiteit van Wollongong in Australië. Hij heeft zijn master ‘Engineering Management ‘ tevens afgerond aan de Universiteit van Wollongong.

Tijdens zijn bachelor, liep Ahmed stage bij Arabtec Constructie.  Dit was de hoofdaannemer bij het bouwen van Burj Khalifa. In zijn laatste jaar, heeft hij een onderzoek gedaan naar de  ponssafschuifcapaciteit van twee richtingsplaten. Dit onderzoek is gepubliceerd in de elfde internationale conferentie van composietmaterialen.

Tijdens en na zijn master, werkte Ahmed bij het consultantbureau CONIN in Abu Dhabi. In de periode dat hij werkte bij CONIN heeft hij onder andere geleerd zich betrokken op te stellen en opdrachtgevers te adviseren.

Sinds 2019 is Ahmed werkzaam bij IGG als bouweconomisch adviseur. Hij is enthousiast om de kennis die hij heeft opgedaan toe te passen binnen dit bedrijf.

 

 


 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners