DATUM: 28-08-2023 |

CATEGORIE: 

GWWkosten.nl: dé kostendatabase voor de infrasector


DATUM: 28-08-2023

CATEGORIE:

GWWkosten.nl: dé kostendatabase voor de infrasector

AUTEUR

Abdullah Altintas

AUTEUR

Abdullah Altintas

In de bouwsector is het cruciaal om snel en nauwkeurig de kosten van een project te kunnen ramen. Het vinden van accurate en up-to-date kostengegevens kan een uitdaging zijn binnen de infrasector. Daarom is GWWkosten.nl, als de meest uitgebreide en betrouwbare kostendatabase voor de infrasector in Nederland, een onmisbare tool voor professionals in de infrasector.

GWWkosten.nl, onderdeel van de IGG Groep, verzamelt al meer dan zestig jaar kostengegevens voor grond-, weg- en waterbouw en is de meest betrouwbare kostendatabase voor de infrasector in Nederland. De tool levert actuele, onafhankelijke en onderbouwde kostengegevens die verzameld en getoetst worden door een team van ervaren vakredacteuren. Hiermee kunnen offertes, ontwerpen en projecten eenvoudig getoetst worden op haalbaarheid. Met GWWkosten.nl is het dus mogelijk om in een fractie van de tijd een raming, calculatie of MJO-begroting te maken.

Betrouwbaar en actueel

De kostengegevens voor GWWkosten.nl worden verzameld en gevalideerd met behulp van marktinformatie die per kwartaal of jaarlijks worden bijgewerkt. Het platform heeft de grootste hoeveelheid data en marktinformatie. Bovendien werkt er een groot team continu aan het verrijken, actualiseren en valideren van deze informatie. Dit zorgt ervoor dat professionals in de infrasector kunnen vertrouwen op de kostengegevens van GWWkosten.nl, waardoor ze hun projecten met meer zekerheid kunnen plannen en beheren.

Integreren met andere software

Eén van de sterke punten van GWWkosten.nl is de mogelijkheid om te integreren met andere software, zoals IBIS of Bakker en Spees. Dit maakt het mogelijk om de uitgebreide gegevens van GWWkosten.nl te combineren met de functionaliteit van andere software, waardoor er nog een completer beeld van de projecten ontstaat. De integratie met andere softwaretools zorgt ervoor dat professionals in de infrasector hun werkprocessen kunnen stroomlijnen en profiteren van specifieke functionaliteiten die relevant zijn voor hun projecten.

Snel kosten bepalen

GWWkosten.nl helpt professionals in de infrasector om snel de kosten van een infraproject te bepalen op elementniveau. Het platform kan gebruikt worden voor het opstellen van een begroting of om te controleren of er marktconforme prijzen worden gehanteerd.

Met de intuïtieve interface van GWWkosten.nl kunnen professionals moeiteloos en nauwkeurig kostenramingen maken. Of het nu gaat om specifieke elementen binnen een infraproject of om de totale kosten van het project; GWWkosten.nl geeft snel het nodige inzicht.

Up-to-date kostengegevens

De voortdurende verbeteringen en toevoegingen aan GWWkosten.nl zorgen ervoor dat professionals in de infrasector altijd toegang hebben tot de meest relevante en up-to-date kostengegevens. Door de toevoeging van duurzaamheidsscores en exploitatiekosten kunnen gebruikers bovendien ook rekening houden met de langetermijnkosten en de duurzaamheidsaspecten van hun projecten.

Dé kostendatabase

Door de betrouwbaarheid en volledigheid van GWWkosten.nl is het zonder twijfel dé kostendatabase voor de infrasector in Nederland. Het stelt professionals in staat om snel kostenramingen te maken en hun projecten te toetsen op haalbaarheid. Via Bouwkosten.nl krijgen professionals toegang tot de volledige actuele kostendatabase van GWWkosten.nl, met kostenkengetallen, elementprijzen en normeringen.

Bekijk ons artikel ook in de Cobouw

Deel dit met anderen

Adviesdiensten

  • Calculaties
  • Bouwkosten kompas
  • Calculaties
  • Bouwkosten index

Producten

  • Bouwkosten check
  • Investeringen
  • Bouwkosten index
  • Bouwleges

Wilt u ook samenwerken met IGG?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een inhoudelijke kennismaking?

Neem contact met ons op