IGG vindt een passende oplossing voor u


Bent u als ontwikkelaar, aannemer of opdrachtgever betrokken bij projecten in de civiele techniek en zoekt u een adviseur die u kan helpen om de planning en uitvoer hiervan in goede banen te leiden? Bij IGG vindt u altijd een passende oplossing. Wij kunnen u bijstaan in alle fasen van het project en bieden integraal, onafhankelijk bouweconomisch advies op maat.

Controle over de kosten van civiele projecten

Bouwkostenbeheersing staat in de Nederlandse bouwsector overal hoog op de agenda – niet alleen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, maar ook op gebied van civiele techniek. De wensen, eisen en behoeften van overheid en maatschappij zijn de afgelopen decennia wezenlijk veranderd. Duurzaamheid speelt binnen de civiele techniek een steeds belangrijkere rol en de waarde van objecten en gebieden wordt over steeds langere termijnen gemeten.

Deze veranderde focus vereist een integrale kijk op ontwikkeling, advies en kostenmanagement – om de kansen binnen de civiele techniek te kunnen benutten is een volledig beeld van alle relevante omgevingsfactoren meer dan ooit onmisbaar. Bij IGG vindt u meer dan 25 jaar bouwkostenexpertise en diverse tools waarmee u snel meer grip op uw projecten kunt krijgen.

Wilt u dus meer zicht krijgen op de financiële risico’s van uw projecten?

Of zoekt u een manier om de complexiteiten van processen in de civiele techniek effectiever te kunnen beheersen? Onze adviseurs werken graag met u samen om een oplossing te vinden die aansluit op uw doelstellingen. Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een gericht advies op maat.

Neem contact op

Bekijk project

The Dutch Mountains

Eindhoven

Bekijk project

Amstelkwartiek Kavel 5 - Elements

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk project

Advies zonnepanelen

Breda

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina