Erik Terlouw
E : e.terlouw@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Erik Terlouw

Senior Bouweconomisch Adviseur / Projectleider

Biografie

Erik (1971) startte zijn studie ‘Bouwkunde’ aan de MTS en vervolgde deze aan de HTS in Rotterdam. Bij zijn eerste werkgever kwam hij in aanraking met het onderdeel bouwkosten en dit heeft hem sindsdien niet meer losgelaten. Na het volgen van de studie ‘Calculator U-Bouw’ aan de HTI (Hoger Technisch Instituut) in Amsterdam en zijn, inmiddels meer dan 20 jaar, ervaring is hij uitgegroeid tot een kostendeskundige met een brede kennis in de meest uiteenlopende- en speciale projecten in de utiliteitsbouw.

In de periode van 1996 t/m 2017 heeft hij in diverse functies bij meerdere grote aannemers gewerkt, maar altijd was daar als rode draad de bouwkosten, waardoor zijn kennis zo breed is geworden dat hij elk vraagstuk aankan.

Sinds november 2017 is Erik werkzaam als senior kostendeskundige binnen IGG. Naast zijn taken als het opstellen van ramingen en begrotingen, het toetsen van plannen en budgetten en het adviseren van de opdrachtgever met betrekking tot bouwkosten, is hij door zijn ervaring ook een vraagbaak voor zijn collega’s. De kracht van Erik is zijn professionele en analytische aanpak bij de verwezenlijking van de taken en doelstellingen, zijn communicatieve vaardigheden en overtuigings- en daadkracht. Daarnaast is het vermogen om vanuit zijn ervaring de brug te slaan tussen de abstracte bouwkosten en de uitvoerende bouw een specialiteit te noemen.

Betrokken bij

LVNL Annex

Amsterdam
Stadion Feyenoord

Rotterdam
Feyenoord City

Rotterdam
Luchthaven Schiphol

Schiphol

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners