Gert-Jan Houtepen
E : g.houtepen@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Gert-Jan Houtepen

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Gert-Jan (1988) heeft zijn masterstudie ‘Real Estate Management & Development’ gevolgd aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven en is in 2016 afgestudeerd op het thema ‘Conceptueel Bouwen’. Naast zijn master heeft hij het certificaat ‘Technisch Management’ behaald aan de faculteit Technische Bedrijfskunde. Tijdens zijn studie heeft Gert-Jan verschillende jaren als tekenaar gewerkt bij Olivier+Partners Architecten, dat zich specialiseert in de gezondheidszorg. Sinds 2016 is Gert-Jan bij IGG werkzaam als bouweconomisch adviseur en houdt hij zich daarnaast o.a. bezig met aanbestedingsadvies.

Voor IGG is Gert-Jan als bouweconomisch adviseur betrokken geweest bij o.a. de projecten ‘Oosterdokseiland Kavel 5 en 6’ in Amsterdam en het ‘Havenkwartier’ in Rotterdam. Als aanbestedingsdeskundige was dit o.a. voor het hoofdkantoor van de NS (Laan van Puntenburg) in Utrecht.

De kracht van Gert-Jan is zijn betrokkenheid, zowel bij het project als bij de klant, zijn leergierigheid en zijn analytisch vermogen.

Betrokken bij

Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam
EA Laan van Puntenburg 100

Utrecht

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners