Djordy van Laar
E : d.vanlaar@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Djordy van Laar

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Djordy (1989) voltooide in 2015 zijn Master Building Engineering aan de TU Delft. Tijdens zijn afstudeerproject hield hij zich bezig met het optimaliseren van ‘demontabele’ en ‘modulaire’ stadions. Duurzame bouwconcepten die vandaag de dag steeds meer aan populariteit winnen.

Na een korte periode bij Octatube in Delft, begon Djordy in 2016 bij IGG Bouweconomie. Hier droeg hij als bouweconomisch adviseur bij aan diverse woning- en utiliteitsbouw projecten zoals Oosterdokseiland Kavel 5b-6, ook wel bekend als het hoofdkantoor van Booking.com; ‘HAUT’, de – voorlopig – hoogste houten woontoren van Nederland; de renovatie van de ‘Goede Doelen Loterij’ op de Zuidas; en de zoveel mogelijk circulaire ontwikkeling van The Dutch Mountains.

Zowel tijdens zijn studie als in zijn professionele loopbaan wordt Djordy gedreven door innovatie. Binnen zijn projecten probeert hij bestaande grenzen te verleggen en op deze manier maximale waarde te behalen voor de klanten die hij bedient. Die maximale waarde is vaak een samenspel tussen (lifecycle) kosten versus opbrengsten, duurzaamheid en maatschappelijke waarde. De kwaliteiten van Djordy komen het best tot uiting in de strategische ontwerpfase, wanneer de business case van projecten aan bod komt en waarin hij abstracte concepten als ‘innovatief’, ‘duurzaam’, ‘circulair’, ‘energieneutraal’, ‘gezond’ kan vertalen naar concrete waarde en kosten voor zijn opdrachtgevers.

Sinds zijn deelname aan de collegereeks Big Data (Nyenrode) houdt Djordy zich bezig met de ontwikkeling van IGG op het gebied van (big) data en automatisering. Door middel van het opstellen van een strategie; gerichte partnerships; pilots en tools draagt hij bij aan de verandering van IGG naar een zoveel mogelijk data-gedreven organisatie.

Recent geplaatste blog artikelen

LCC, wat kan je ermee?
Mijn transitie naar een future leader

Betrokken bij

De Nederlandsche Bank

Amsterdam
Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam
Collectiegebouw Boijmans van Beuningen

Rotterdam

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners