DATUM: 16-06-2017 |

CATEGORIE: 

IGG Beach Volleybaltoernooi 2017


DATUM: 16-06-2017

CATEGORIE:

IGG Beach Volleybaltoernooi 2017

AUTEUR

Igg

AUTEUR

Igg

Na weken van voorbereiding, het met regelmaat checken van de weersvoorspellingen en het met smart wachten op D-day, ging op donderdag 8 juni 2017 dan toch eindelijk ons evenement van start: het jaarlijkse IGG Beach Volleybaltoernooi 2017. Net als voorgaande jaren hadden vele relaties zich wederom aangemeld om deel te nemen aan dit sportieve evenement dat plaatsvond bij Beachclub De Golfslag aan de Wassenaarse Slag in Wassenaar.

Vanaf 15:00 uur druppelden alle gasten langzaamaan binnen om zich te melden bij de ‘wedstrijdorganisatie’, waarna we een uur later konden beginnen met de warming up, welke, zoals ieder jaar, verzorgd werd door Renate van Schutterhoef van Studio Vitafit.

Was iedereen in de dagen ervoor nog bang voor regen, wind en het dragen van zuidwesters en kaplaarzen in barre tijden, op de toernooidag zelf was het, zoals besteld en dus verwacht, stralend mooi weer met een lekker briesje. Dit jaar waren er 13 deelnemende teams aanwezig, verdeeld over 4 speelvelden, wat voorgaand jaar daarin overtrof en betekende dat er in totaal zo’n 90 spelers waren. Scheidsrechters stonden paraat om streng doch rechtvaardig alles in goede banen te leiden en ook de toeschouwers waren rijkelijk vertegenwoordigd.

 

DE Scheidsrechters!

 

DE Teams!

Onderstaand een overzicht van alle teams. Helaas ontbreken de teamfoto’s van Team Benthem (2) en Team Broersma (3), alhoewel team Benthem tussen de wedstrijden door nog wel door onze paperazzi gespot is in zeer relaxte poses, zoals o.a. hier op de 1e foto te zien is!

Team 2: Benthem

Team 4: Crouwel

Team 5: Ector Hoogstad

Team 6: ODE / IGG

Team 7: Ideal Projects

Team 8: JOH / HVK

Team 9: NACO

Team 10: JHK / RHDHV

Team 11: Schiphol

Team 12: CEC

Team 13: VAW (Van Alles Wat)

Team 14: Wonam

 

Rond 19:00 uur waren alle wedstrijden gespeeld en ging Renate met hoofdscheidsrechter Danny aan de slag met het bepalen van de tussenstand, waarna kruisfinales en finale gestart konden worden. Deze finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Team Naco en Team CEC en nipt gewonnen door Team Naco, die na het uitreiken van die felbegeerde beker na enige twijfel toch die koude, maar traditionele duik in zee nam…

 

Na al dit volleybalgeweld was het voor zowel spelers als toeschouwers tijd om de honger te stillen met een heerlijke maaltijd van de BBQ en werd deze zonnige, sportieve en zeer leuke dag dan ook afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Team Naco van harte gefeliciteerd en iedereen tot volgend jaar!

 

Sportieve groet van de wedstrijdorganisatie!

Deel dit met anderen

Adviesdiensten

  • Calculaties
  • Bouwkosten kompas
  • Calculaties
  • Bouwkosten index

Producten

  • Bouwkosten check
  • Investeringen
  • Bouwkosten index
  • Bouwleges

Wilt u ook samenwerken met IGG?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een inhoudelijke kennismaking?

Neem contact met ons op