DATUM: 28-01-2014 |

CATEGORIE: 

Bouwsoftware op uw smartphone?


DATUM: 28-01-2014

CATEGORIE:

Bouwsoftware op uw smartphone?

AUTEUR

Arno Vonk

AUTEUR

Arno Vonk

Kostenbeheersing in de bouw wordt steeds complexer. Dit is op zich niet verwonderlijk; moderne bouwprojecten kennen veel verschillende facetten, die een uitgebreid en divers geheel van financiële vraagstukken met zich meebrengen. Effectief kostenmanagement vereist hierdoor echter wel meer dan ooit tevoren een gedetailleerd, actueel beeld van alle beschikbare informatie.

Bouwsoftware is op dit gebied een onmisbaar hulpmiddel – moderne bouwsoftware brengt grote hoeveelheden data op een overzichtelijke manier samen, waardoor deze voor alle partijen beter benut kan worden. Het mobiele platform zal hierbij de komende jaren een steeds grotere rol gaan spelen; de veelzijdigheid en toegankelijkheid van de smartphone biedt immers uitstekende mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van bouwsoftware.

De toekomst van bouwsoftware

Bouwkostenmanagement is een dynamisch vakgebied – kengetallen en indexcijfers veranderen regelmatig. Wilt u daarop in kunnen spelen, dan zult u toegang moeten hebben tot heldere, recente inzichten in alle ontwikkelingen die voor uw project relevant zijn. De app vormt in deze zin dan ook een belangrijke aanvulling op bestaande bouwsoftware; applicaties bieden mobiliteit en gebruiksgemak in situaties waar de meer traditionele bouwsoftware niet altijd even praktisch is.

Door actuele databases en informatiebronnen via mobiele bouwsoftware op de smartphone aan te bieden ontstaat een realtime referentiekader voor bouweconomische vragen – alle betrokkenen kunnen ongeacht locatie of tijd direct beschikken over de juiste gegevens en inzichten. Hierdoor zal de bouwsoftware van de toekomst niet alleen toegankelijker zijn, maar ook veelzijdiger inzetbaar.

De toekomst van bouwsoftware

Hoe meer inzicht u heeft in uw bouwproject, des te meer controle u heeft over het resultaat. De nieuwste generatie bouwsoftware van IGG ondersteunt u op beide gebieden met waardevolle, actuele informatie. Onze Bouwkosten-App is ontwikkeld met de blik op de toekomst; ons doel was om de mogelijkheden van bestaande bouwkostentools en bouwsoftware verder te verbinden met de functionaliteiten van moderne online technologie.

Innovatie biedt in onze ogen de beste kansen om bouwsoftware toegankelijker, praktischer en nuttiger te maken. Wij zullen ons aanbod op dit gebied dan ook blijven ontwikkelen.

Deel dit met anderen

Adviesdiensten

  • Calculaties
  • Bouwkosten kompas
  • Calculaties
  • Bouwkosten index

Producten

  • Bouwkosten check
  • Investeringen
  • Bouwkosten index
  • Bouwleges

Wilt u ook samenwerken met IGG?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een inhoudelijke kennismaking?

Neem contact met ons op