Geen enkel bouwproject heeft een onbeperkt budget


Er is, zeker in de huidige economie, altijd sprake van beperkte middelen. Dit betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden – op gebied van scope, planning en ontwerp, maar ook op gebied van materialen, arbeid en materieel. Hoe zorgt u ervoor dat u in deze context ook de juiste keuze kunt maken? Waar ligt de ideale balans tussen kosten en kwaliteit, en hoe zorgt u ervoor dat uw bouwproject binnen de toleranties van het budget blijft?

Bouwprojecten zijn complexer geworden, terwijl kostenbeheersing steeds belangrijker wordt. Wilt u budgetoverschrijdingen effectief voorkomen, dan zult u kostenbeheersing moeten toepassen op een manier die zowel breed als nauwkeurig is. Deze integrale aanpak voor kostenbeheersing vindt u bij IGG.

Gedetailleerd inzicht in bouwkosten

IGG is al meer dan 25 jaar specialist op gebied van bouwkostenmanagement, bouweconomisch advies en kostenbeheersing in de bouwsector. Wij hebben de ontwikkelingen in de bouweconomie van dichtbij mogen volgen en hebben daardoor een unieke aanpak voor kostenbeheersing kunnen ontwikkelen – een aanpak die zowel rekening houdt met de details als met het geheel.

Ons team kan u in iedere fase van uw bouwproject ondersteunen met effectieve, gerichte kostenbeheersing. Daarbij beperken wij ons niet tot calculaties en ramingen – wij analyseren het gehele project op strategisch niveau en geven gericht advies om uw kostenbeheersing tijdens het complete traject op het gewenste peil te houden. Onze specialisten werken nauw met u samen en zijn betrokken bij uw visie, waardoor u beter kunt aansturen op een optimaal resultaat.

Wilt u weten wat integrale kostenbeheersing voor uw bouwproject kan betekenen?

Neem contact op

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina