Huisvestingsplan van IGG


Een huisvestingsplan van IGG maakt dit voor u inzichtelijk. Door middel van onder meer analyses, onderzoeken, inspecties, rapporten en documenten komt u meer te weten over bovengenoemde vraagstukken en kunt u een juiste beslissing maken, waar uw bedrijf alleen maar profijt van zal hebben.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Een huisvestingsplan helpt uw bedrijf verder

Om te komen tot een uitgekiend huisvestingsplan bij de totstandkoming van een nieuw pand geeft IGG huisvestingsadvies. Steeds meer partijen nemen immers deel aan het bouwproject en dat maakt het ingewikkeld om tot goede huisvesting te komen. IGG adviseert wat u het beste kunt doen en let daarbij op de kosten, kwaliteit en comfort van een gebouw.

Wilt u de bedrijfscultuur veranderen? Het imago van uw onderneming verbeteren? De arbeidsproductiviteit verbeteren? Kosten omlaag brengen? De werksfeer voor uw personeel verhogen? Dan stippelt IGG een huisvestingsstrategie voor u uit en houdt daarbij rekening met alle wensen en eisen van u en uw werknemers.

IGG stelt voor u een huisvestingsplan op

IGG maakt gebruik van een marktanalyse om de trends, de groei en de omvang van de sector aan te tonen. Een onderhoudsanalyse draagt bij aan de kwaliteit en levensduur van een pand en geeft de kosten aan die hiermee gemoeid zijn. Een BREEAM quickscan beoordeelt de duurzaamheid van een pand en geeft de verbeterpunten aan.

Met een gebouwdossier krijgt u een idee van onder meer de regel- en wetgeving, renovaties en het bestemmingsplan omtrent een pand.

Wilt aan de huisvesting van uw onderneming een nieuwe richting geven?

De adviseurs van IGG leggen het vast in een huisvestingsplan. Neem daarom contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk project

SPOT toren E

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk project

De Oosterlingen

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina