IGG stelt een gebouwdossier voor u op


Daarnaast is een dossier van belang om te kunnen achterhalen of het pand voldoet aan nieuwe regelgeving en wetten. Naast te weten te komen wat de staat van een gebouw is, komt een gebouwdossier ook van pas bij de overdracht aan een nieuwe eigenaar. IGG helpt u bij het opzetten van een dossier.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Houd het gebouwdossier up-to-date

De verantwoordelijkheid van een gebouwdossier is in handen van de eigenaar. Aan hem de taak dat het dossier zo volledig mogelijk te houden. Deze stukken behoren tot de documenten die tijdens verkoop van een pand worden overgedragen. Zijn de documenten incompleet dan kan de verkopende partij daarvoor aansprakelijk worden gesteld.

Met het dossier kunnen tekortkomingen van een gebouw aan het licht worden gebracht en worden verholpen. Door een dossier krijgt u een betrouwbaar overzicht over de status van uw vastgoedportefeuille. IGG ondersteunt u hierin met een onderhoudsanalyse, het leveren van documenten en het op de hoogte houden van wetten en regels.

Een gebouwdossier maakt uw pand toekomstbestendig

IGG kan u op brede schaal ondersteunen bij het samenstellen van een gebouwdossier. We bedienen u met inzichten en adviezen. We voeren onderzoek uit, komen met inspecties, houden controles en stellen rapporten op. Met zo’n dossier van IGG bent u klaar voor de toekomst.

Bent u van plan om een gebouw te bouwen, aan te schaffen of te verkopen? Een dossier verschaft duidelijkheid over de stand van zaken van een pand. Schakel daarom de deskundigen van IGG in om zo’n dossier aan te leggen.

Wilt u meer informatie over het opstellen van een gebouwdossier?

IGG helpt u graag. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

International School Utrecht

Utrecht

Bekijk project

MARK

Utrecht

Bekijk project

Hollandspoor kwartier

Den Haag

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina