Onze vastgoedmarkt is continu in beweging


Duurzame bouwvormen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, zowel in de publieke als de private sectoren. Daarbij zijn ook de eisen van gebruikers steeds verder veranderd. De economie is dynamischer dan ooit. Logische invloeden, gezien de tijd waarin we leven. Maar wat betekenen deze invloeden voor uw vastgoedportefeuille, of de businessstrategie die daarmee gepaard gaat? Hoe kunt u effectief om blijven gaan met de wisselwerking tussen gebruiker, regelgeving en markt? Waar liggen de kansen voor nieuwbouw, welke objecten zijn geschikt voor herontwikkeling en welke kunt u het beste verkopen?

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Advies over de beste strategie

IGG is al meer dan een kwart eeuw specialist op gebied van bouwkostenmanagementbouweconomisch advies en bouwkundige optimalisatie. Onze specialisten hebben ervaring met alle financiële vraagstukken die rond bouw en exploitatie kunnen ontstaan. Daarnaast hebben wij over de jaren veel expertise opgedaan in het ondersteunen van gemeenten, publieke vastgoedbeheerders en private partijen bij de ontwikkeling van vastgoedstrategieën. Deze expertise stellen wij graag aan u ter beschikking.

Wilt u beter zicht krijgen op de mogelijkheden van uw vastgoedportefeuille en uw kansen optimaal kunnen benutten? Heeft u vragen over specifieke veranderingen in de markt, of wilt u weten waar de businessstrategie van uw vastgoedportefeuille verbeterd kan worden? Het team van IGG biedt u graag gericht advies op maat.

Wij zoeken graag samen met u naar de optimale businessstrategie voor uw vastgoedportefeuille.

Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een persoonlijke bespreking. 

Neem contact op

Bekijk project

The Dutch Mountains

Eindhoven

Bekijk project

Amstelkwartiek Kavel 5 - Elements

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk project

Advies zonnepanelen

Breda

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina