Alle bouwkosten online binnen handbereik


Om de kosten van uw bouwproject in de hand te kunnen houden is het belangrijk dat u altijd over correcte kosteninformatie kunt beschikken. Op de momenten dat u een snelle kostenindicatie nodig heeft kan het soms teveel tijd kosten om hiervoor een bouwkostendeskundige in te schakelen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om in die gevallen een handboek te gebruiken, maar een boek blijft niet automatisch up-to-date.

De online bouwkosten tools van IGG hebben deze beperking niet. Wij bieden een uitgebreide selectie hulpmiddelen waarmee u diverse bouwkosten online kunt berekenen. Zo weet u zeker dat u altijd over relevante, actuele informatie zult kunnen beschikken op het moment dat u het nodig heeft.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

BouwkostenKompas

Het BouwkostenKompas is een online tool waarmee u de bouwkosten van verschillende bouwdelen en gebouwtypen kunt berekenen. De database van BouwkostenKompas wordt continu bijgewerkt met nieuwe informatie, en kan afgestemd worden op de specifieke behoeften van uw project.

BouwkostenIndex

Om de kosten van uw bouwproject effectief onder controle te houden is het noodzakelijk dat u op de hoogte blijft van actuele bouweconomische ontwikkelingen. Met de BouwkostenIndex krijgt u een helder inzicht in de meest recente ontwikkelingen van indexgetallen en kengetallen van bouwkosten.

Bouwleges

Bij het aanvragen van een bouwvergunning moet u rekening kunnen houden met de gemeentelijke legeskosten. Onze Bouwleges tool biedt de mogelijkheid om deze voor iedere Nederlandse gemeente te berekenen. IGG werkt de tool ieder jaar bij, waardoor u zeker weet dat de legeskosten correct zijn.

BouwkostenCheck

Het bepalen van het juiste bouwleges voor een aanvraag kan veel tijd in beslag nemen – de legeskosten zijn immers afhankelijk van de juistheid van de vergunningsaanvraag. Met BouwkostenCheck kunnen gemeenten de opgegeven bouwkosten in korte tijd online controleren.

Direct online inzicht in bouwkosten bij IGG

Wilt u meer weten over onze programma’s en tools? U kunt alle informatie over onze producten lezen via de website, en zich direct inschrijven om online met uw bouwkosten aan de slag te gaan. Voor verdere vragen over de dienstverlening van IGG kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Neem contact op

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina