IGG Bouweconomie Vacature Adviseur bouwkosten- en installatiekosten adviseurs. - IGG Bouweconomie

IGG Bouweconomie / Bouwkosten.nl zoekt een calculator W-installaties (installatiekostendeskundige)


Standplaats: Den Haag of Doetinchem

 

Wat ga je doen?

IGG Bouweconomie is een innovator op het gebied van data. Met het platform Bouwkosten.nl is het de grootste dataleverancier voor het maken van begrotingen, calculaties en taxaties. Betrouwbare kostendata is een onmisbaar onderdeel binnen de bouwsector. De rol van data in de bouw zal de komende jaren alleen maar groter worden. IGG Groep neemt al jaren het voortouw als het gaat om kostendata, met BouwkostenKompas.nl, Bouwkostenindex.nl en Bouwkosten.nl in zijn portfolio.

Als calculator W-installaties / installatiekostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van deze kostendata en het opstellen van begrotingen voor de installaties.

Dit vragen wij van jou:

  • MBO, HBO of WO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met kosten en getallen
  • Passie voor bijzondere bouwprojecten


Wat wij je bieden:

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • De kans om te werken aan aansprekende projecten van allure.
  • Het werken in een dynamische omgeving waar doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
  • Een concurrerend salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van ervaring)
  • Mogelijkheid tot een leaseauto


Interesse?

Ben jij een gedreven calculator / installatiekostendeskundige en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je sollicitatie naar info@igg.nl Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met het Abdullah Altintas, telefoonnummer 070 – 514 54 20 of stuur een mail naar a.altintas@igg.nl.

Enthousiast geworden? Wij zijn altijd geïnteresseerd naar het verbeteren van ons team.

Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Lynsey Merling Meijer via officemanagement@igg.nl of telefoonnummer 070 – 514 54 20.

Solliciteer