DATUM: 16-10-2018 |

CATEGORIE: 

IGG één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland


DATUM: 16-10-2018

CATEGORIE:

IGG één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

AUTEUR

Marc Hengstmangers

Directeur / Bouwkostendeskundige

m.hengstmangers@igg.nl | 070 - 5145420

AUTEUR

Marc Hengstmangers

Directeur / Bouwkostendeskundige

m.hengstmangers@igg.nl
070 - 5145420

IGG is dit jaar bekroond met de FD Gazellen 2018 Award, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria dit jaar aangescherpt. Naast omzetgroei werden dit jaar ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.

We zijn enorm trots dat we deze prijs in november in ontvangst zullen mogen nemen, met name ook door de bredere beoordeling van de cijfers van het FD. We zien het als de bevestiging dat we met IGG in 2017 de juiste weg zijn ingeslagen. IGG heeft zich sinds 1988 een zeer prominente positie weten te verwerven binnen de nichemarkt die zich bezighoudt met bouwkostenmanagement en de bouweconomie van bijzondere projecten. Over alle jaren heeft IGG een goede trend naar boven laten zien; vanaf 2017 hebben we echter besloten dat de groei niet alleen om de cijfers dient te gaan, maar juist om het geluk, kwaliteit en de motivatie van de mensen die binnen het bedrijf actief zijn. Zorgen voor een goede werksfeer, kennisontwikkeling, plezier in het werk wat je doet en werken aan projecten waar Nederland ook beter van wordt.

Building Happiness, zowel binnen de organisatie als hierbuiten voor de opdrachtgever. We geloven dat juist dit geluk er voor zorgt dat IGG de opdrachtgever beter en met meer vertrouwen kan adviseren in het realiseren van projecten waar ook hij gelukkig van wordt. Door dit in de kern van het bedrijf te introduceren worden de medewerkers en zelfs klanten ambassadeurs van het bedrijf, waardoor groei en uiteindelijk ook het financiële resultaat direct een direct gevolg zal zijn.

Het is misschien een beetje vreemd voor een bouweconomisch adviesbureau om te zeggen: wij vinden dat het eigenlijk niet om de cijfers gaat, maar meer om het verhaal en de visie achter de cijfers. De cijfers zelf zijn uiteraard belangrijk, maar zonder visie hierover veranderen de getallen niet in een richting waar we er allemaal gelukkiger van worden.

Deel dit met anderen

Adviesdiensten

  • Calculaties
  • Bouwkosten kompas
  • Calculaties
  • Bouwkosten index

Producten

  • Bouwkosten check
  • Investeringen
  • Bouwkosten index
  • Bouwleges

Wilt u ook samenwerken met IGG?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een inhoudelijke kennismaking?

Neem contact met ons op