Zorgvastgoed


De ontwikkeling en bouw van zorgvastgoed wordt gezien als een van de meest complexe werkgebieden in de bouwsector. De afwerking, installaties en kwaliteit moeten immers perfect in lijn liggen met de wensen en steeds veranderende behoeften van de gebruikers.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Daarnaast speelt ook de economische haalbaarheid van bijvoorbeeld een zorgcentrum een grote rol tijdens het project, deze worden voor een groot deel bepaald door de bedrijfswaarde en financieringsmogelijkheden vanuit de overheid. De kosten, financiering en exploitatie dienen gedetailleerd in kaart te worden gebracht om de effecten op de liquiditeit en solvabiliteit van de organisatie te kunnen beheersen.

IGG is al meer dan twintig jaar actief in de economische advisering voor het zorgvastgoed. De hoge mate van deskundigheid die wij hierbij hebben opgebouwd maakt ons de partner bij uitstek om de zorgvastgoed succesvol te ontwikkelen.

De bouwkosten van zorgvastgoed berekenen?

Voor een directe berekening kunt u vertrouwen op BouwkostenKompas, een uniek product van IGG. Hierin vindt u een overzicht van diverse actuele bouwkostenkengetallen waarmee u de bouwkosten van verschillende typen zorggerelateerd vastgoed gericht kunt berekenen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden van onze dienstverlening?

 Neem dan contact op met ons team. Wij vertellen u graag meer over onze unieke aanpak.

Neem contact op

Bekijk project

Wozoco Parkstaete

Lekkerkerk

Bekijk project

Sola Gratia

Schoonhoven

Bekijk project

Zorgcentrum EOKS

Amsterdam

Bekijk project

Geeracker

Goirle

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina