Levenscycluskostenanalyse


IGG heeft diverse specialisten in dienst die BREEAM Expert zijn en u kunnen helpen bij het opstellen van een MAN 12 Levenscycluskostenanalyse.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Binnen de BREEAM credits zijn er maximaal 2 punten te behalen voor de MAN 12 Levenscycluskostenanalyse. 1 punt indien de geleverde bewijsvoering aantoont dat er, gebaseerd op een haalbaarheidsstudie, een levenscycluskostenanalyse is uitgevoerd om het ontwerp te optimaliseren. Tevens 1 extra punt indien de geleverde bewijsvoering aantoont dat de resultaten van de haalbaarheidsstudie en de levenscycluskostenanalyse zijn geïmplementeerd.

Een MAN 12 levensduurcycluskostenanalyse wordt zo snel mogelijk opgesteld tijdens initiatief om inzichtelijk te maken waar de kosten geoptimaliseerd kunnen worden gedurende de gehele levensduur. IGG stelt deze analyse op en geeft inzicht in de verbeterpunten. Samen met de opdrachtgever en het ontwerpteam helpt IGG het ontwerp te verbeteren op de gehele levenscyclus.

IGG heeft diverse specialisten in dienst die BREEAM Expert zijn en u kunnen helpen bij het opstellen van een MAN 12 Levenscycluskostenanalyse. IGG heeft voor benodigde credits reeds een standaard rapportage waarbij het ontwerp snel en doeltreffend geanalyseerd om de juiste beslissingen te nemen en tevens de punten t.b.v. BREEAM veilig te stellen.

Bent u op zoek naar de juiste samenwerking en wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met IGG en wij staan voor u klaar.

Neem contact op

Bekijk project

Oosterdokseiland kavel 5-6

Amsterdam

Bekijk project

HAUT

Amsterdam

Bekijk project

Centrale huisvesting Leidschendam-Voorburg

Leidschendam

Bekijk project

Sharing Tower

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina