Calculatiesoftware is niet meer weg te denken uit de bouw


Niet alleen de doelstellingen van bouwkostenmanagement zijn dus verscherpt – er valt tegenwoordig ook meer te managen. Calculatiesoftware is mede hierdoor niet meer weg te denken uit de bouw. Hiermee  kunnen de afhankelijkheden en kostenposten binnen bouwprojecten immers sneller en beter in kaart worden gebracht, waardoor opdrachtgevers effectiever op kansen en risico’s kunnen reageren.

Helaas is calculatiesoftware vaak niet eenvoudig in het gebruik. Wilt u graag profiteren van de voordelen van moderne technologie, zonder dat u daarvoor aan een tijdrovend leerproces vastzit? Maak dan kennis met de online calculatiesoftware van IGG!

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Online calculatiesoftware voor kengetallen en indexcijfers

IGG is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van integraal bouwkostenmanagement en –advies. Wij houden de economische situatie in de bouw scherp in de gaten en bieden onze cliënten graag een zo volledig mogelijke ondersteuning. Om onze kennis en expertise nog toegankelijker te maken hebben wij voor diverse vraagstukken speciale online calculatiesoftware ontwikkeld.

Onze software biedt online toegang tot uitgebreide databases van indexcijfers, kengetallen en andere bouwkosteninformatie. IGG werkt deze gegevens ieder kwartaal bij, waardoor u via onze producten en tools altijd over de meest recente inzichten kunt beschikken. De calculatiesoftware is daarbij ook voorzien van gebruiksvriendelijke rekentools waarmee u de kosten van uw bouwproject beter en vollediger in kaart kunt brengen.

Meer weten over onze calculatiesoftware?

Wilt u controleren of de bouwkosten van een bouwaanvraag correct in kaart gebracht zijn? Heeft u vragen over de legeskosten van uw bouwproject, of zou u graag willen weten hoe de inkoopkosten van materialen en arbeid zich ontwikkelen? De calculatiesoftware van IGG kan al deze vragen voor u beantwoorden. Bekijk ons overzicht van software en bepaal welke oplossing voor uw situatie het beste is. Onze producten en tools zijn altijd via het internet toegankelijk.

Heeft u specifieke vragen over dit onderwerp?

Of wilt u weten welk abonnement voor u het beste is? Neem dan contact op met het team van IGG.

Neem contact op

Bekijk project

The Dutch Mountains

Eindhoven

Bekijk project

Amstelkwartiek Kavel 5 - Elements

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk project

Advies zonnepanelen

Breda

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina