Veelzijdige software voor de bouw


Wij bieden een uitgebreid overzicht van online bouw software waarmee u alle facetten van uw bouwkosten moeiteloos kunt beheersen – van het opstellen van nauwkeurige kostenramingen tot het berekenen van bouwleges. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op de expertise van IGG. Wilt u weten welke voordelen onze bouw software voor u kan hebben? De specialisten van IGG vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

De informatiestromen rondom bouwprojecten zijn vaak omvangrijk en complex. Hoe meer inzicht u heeft in deze gegevens, des te beter u in staat zult zijn om uw bouwkosten te managen. Moderne bouwsoftware kan u hierbij helpen; intelligente programma’s brengen alle belangrijke data samen, maken uw bouwprojecten overzichtelijker en geven u meer controle over vitale processen zoals planning en kostenbeheersing.

De bouwsoftware van IGG

IGG heeft in eigen beheer een ruime selectie bouwsoftware ontwikkeld. De meesten van deze producten en tools worden online aangeboden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze bouwsoftware en hoe u daarmee uw voordeel kunt doen. Via het BouwkostenKompas heeft u online toegang tot actuele kengetallen voor diverse bouwtypen en een rekentool waarmee u snel en eenvoudig een heldere kostenindicatie voor uw project kunt opstellen. De BouwkostenIndex houdt ieder kwartaal de ontwikkeling van indexcijfers uit de Nederlandse bouwkostenmarkt bij. Hiermee heeft u altijd een up-to-date beeld van de veranderingen in de bouweconomie. Met de Bouwkosten-App kunt u direct vanaf uw smartphone actuele bouwkostenkengetallen, indexcijfers en bouwbegrippen opvragen, waar en wanneer u deze informatie nodig hebt. De applicatie is gratis te downloaden en kan tot een afrondingsniveau van €25,- zelfs gratis gebruikt worden. Onze Bouwleges tool geeft een overzicht van de legeskosten voor iedere Nederlandse gemeente, waardoor u snel weet welk bouwleges er aan uw bouwaanvraag verbonden zal zijn. De Bouwkostencheck is ontwikkeld om gemeenten te helpen bij het controleren van de juistheid van de bouwkosten in bouwaanvragen, om zo efficiënter de bijbehorende legeskosten te kunnen bepalen. Naast deze online producten heeft IGG ook BIMCalc ontwikkeld, een krachtige vorm van bouwsoftware die de kosten van een Bouw Informatie Model direct binnen Autodesk Revit kan berekenen.

De voordelen van onze bouw software

Effectieve bouwkostenbeheersing vergt veel kennis en expertise; de gebruikte modellen en rekenmethoden zijn immers complex. In het verleden waren opdrachtgevers hiervoor altijd op dure adviseurs aangewezen – zelfs voor kleinschalige projecten en verkennende prognoses. Dit probleem hoort dankzij de bouw software van IGG tot het verleden. Onze bouw software biedt online toegang tot actuele statistieken, indexcijfers en kengetallen en koppelt deze aan gebruiksvriendelijke rekentools. U hoeft dus geen expert te zijn om toch een scherp beeld van uw bouwkosten te krijgen. Daarbij is het aanbod van bouw software van IGG ook bijzonder breed – u kunt voor vrijwel ieder bouweconomisch vraagstuk snel een duidelijk antwoord vinden via onze producten en tools.

Direct aan de slag met online bouw software?

De online bouw software van IGG is een transparante, gebruiksvriendelijke manier om uw bouwkosten effectiever te beheersen. Van mobiele oplossingen zoals de Bouwkosten-App tot de uitgebreide databases van BouwkostenKompas en BouwkostenIndex – met onze bouw software vindt u altijd het antwoord dat u zoekt. Wilt u weten wat onze producten, tools en oplossingen voor u kunnen betekenen? Bekijk de overzichtspagina van onze bouw software en ontdek welke oplossing voor u het beste geschikt is. Heeft u de ideale keuze eenmaal gevonden, dan kunt u direct online een passend abonnement afsluiten. Voor specifieke vragen over onze bouw software kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons team.

Wilt u meer weten over onze bouwsoftware of heeft u vragen over een specifiek product?

Bekijk ons overzicht van calculatie software, producten en tools, of neem direct contact op met IGG.

Neem contact op

Bekijk project

VDMA Terrein

Eindhoven

Bekijk project

Passenger Terminal

Amsterdam

Bekijk project

Fashion Dome

Almere

Bekijk project

Distributiecentrum

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina