De bouwkostendeskundige controleert alle zichtbare en verborgen kosten


Kostenoverschrijdingen kunnen de haalbaarheid van een bouwproject ernstig in gevaar brengen. Het inschakelen van een bouwkostendeskundige helpt om dit te voorkomen – deze controleert alle zichtbare en verborgen kosten, en maakt de financiële dimensies van het project transparante en toegankelijk. Wilt u dus meer grip krijgen op uw bouwbudget? Bij IGG vindt u snel de ideale bouwkostendeskundige.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Integraal bouwkostenadvies

De visie van IGG is eenvoudig: de rol van een bouwkostendeskundige mag niet beperkt blijven tot calculaties en rekensommen. Bouwkosten zijn geen onwrikbare feiten – ze zijn continu in beweging, en kunnen alleen met een integrale visie effectief beheerst worden. Daarbij moet de deskundige niet alleen letten op de financiële aspecten van een project, maar ook op de kwalitatieve doelstellingen die u als projectontwikkelaar voor ogen heeft.

Een bouwkostendeskundige van IGG zal daarom altijd zoeken naar de optimale balans tussen kwaliteit, kosten en tijd. Onze werkwijze houdt rekening met alle onderdelen van uw project, en biedt heldere, praktische oplossingen voor ieder mogelijk probleem.


Werken met een bouwkostendeskundige van IGG

Wilt u zeker weten dat uw bouwproject binnen de grenzen van uw budget blijft? IGG heeft ruim 20 jaar ervaring met bouwadvies, planningsadvies en calculatie. U vindt bij ons dus altijd een bouwkostendeskundige die uw project op de juiste manier kan ondersteunen.

Wij combineren een unieke, integrale aanpak met een hoge betrokkenheid bij uw wensen. Onze bouwkostendeskundige werkt nauw met u samen, en gaat daarbij altijd uit van het doel dat u met uw bouwproject wilt bereiken. Deze proactieve, menselijke werkwijze garandeert dat u uw project effectief zult kunnen beheersen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke bouwkostendeskundige?

Neem contact op met IGG en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact op

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina