De bouwkosten vormen de kern van de financiële haalbaarheid


De bouwkosten van een hotel vormen hierdoor een bijzonder gedetailleerd geheel met veel onderlinge afhankelijkheden. Kostenoverschrijdingen kunnen de haalbaarheid van dergelijke projecten ernstig schaden, waardoor onderzoek naar de bouwkosten van een hotel al in het vroegste stadium noodzakelijk is.

IGG is al meer dan twintig jaar actief in bouwadvies voor woningbouw, utiliteitsbouw, civiele techniek en restauratie. De hoge mate van deskundigheid die wij hierbij hebben opgebouwd maakt ons de partner bij uitstek om de bouwkosten van uw hotel beheersbaar te houden.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

De bouwkosten van een hotel berekenen?

Voor een directe berekening kunt u vertrouwen op BouwkostenKompas, een uniek product van IGG. Hierin vindt u een overzicht van diverse actuele bouwkostenkengetallen waarmee u de bouwkosten van verschillende typen hotel gericht kunt berekenen.


IGG kijkt verder

Om de bouwkosten van een hotel in kaart te brengen moeten verschillende bouweconomische disciplines gecombineerd worden. Calculatie is slechts één onderdeel hiervan – het beheersen van de bouwkosten van een hotel vereist inzicht in de hotelmarkt en de vele variabelen die hierin spelen. Van lokale veiligheidsregelgeving tot het beoogde exploitatiemodel, alles heeft invloed op de haalbaarheid van het project.

Om deze zo hoog mogelijk te houden gaat IGG uit van een integrale aanpak: wij stellen een speciaal team samen die de bouwkosten van uw hotel op betrokken, onafhankelijke wijze controleert. Hierbij krijgt u niet alleen inzicht in de kosten, maar ook praktische oplossingen om risico’s te minimaliseren en budgetoverschrijdingen te voorkomen.


Duidelijkheid over de bouwkosten van een hotel?

Wilt u direct inzicht in de bouwkosten van een hotel krijgen? IGG heeft over de jaren een omvangrijke kennisdatabase aangelegd. Via onze online producten en tools kunt u deze kennis gebruiken om zelf een kostenindicatie voor uw bouwproject op te stellen. Ons teams zorgt ervoor dat de tools up-to-date blijven, en helpt u graag om uw indicatie verder te verfijnen.

Heeft u specifieke vragen over de bouwkosten van een hotel?

Ons team ondersteunt u graag bij het realiseren van uw visie. 

Neem contact op

Bekijk project

Hollandspoor kwartier

Den Haag

Bekijk project

Keizersgracht 440

Amsterdam

Bekijk project

NH Hotel Leidseplein

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina