Succesvol aanbesteden met IGG


De adviseurs van IGG kunnen u helpen bij het organiseren en plaatsen van de benodigde stukken op sites als de Aanbestedingskalender.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Aanbestedingen voor overheidsopdrachten zijn complexe aangelegenheden die gebonden zijn aan strakke aanbestedingsregels. Om bekendheid te geven aan overheidsopdrachten zijn middelen beschikbaar als de Aanbestedingskalender en TenderNed. Op deze sites kunnen de beschikbare opdrachten worden geplaatst die een (semi)overheidsinstantie wil aanbesteden.

Complexe wirwar aan informatie


In veel gevallen blijkt het nog niet een gemakkelijke opgave te zijn om overheidsopdrachten op een heldere wijze kenbaar te maken. Het doel van de Aanbestedingskalender is dat alle geschikte kandidaten de opdracht zullen zien en hierop kunnen inschrijven, het succes hiervan is afhankelijk van de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de opdracht.

Ook de leidraden die geplaatst worden vragen om een heldere opzet en duidelijke beoordelingsmethodieken. Alles bij elkaar zorgt voor een succesvolle aanbesteding.

Succesvol aanbesteden met IGG


De adviseurs van IGG kunnen u helpen bij het organiseren en plaatsen van de benodigde stukken op sites als de Aanbestedingskalender. Wilt u meer weten over onze dienstverlening rond aanbesteden, of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze? Kijk rond op onze website, of neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw aanbesteding.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening rond aanbesteden?

Of heeft u een specifieke vraag over onze werkwijze? Kijk rond op onze website of neem contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Renovatie Metrolijn Oost

Amsterdam

Bekijk project

LEGO Flagshipstore Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina