IGG Bouweconomie zoekt een Werkstudent Officemanagement / Medewerker helpdesk


IGG Bouweconomie is een bouweconomisch adviesbureau en innovator op het gebied van data. Met het platform Bouwkosten.nl is het de grootste dataleverancier voor het maken van begrotingen, calculaties en taxaties. Betrouwbare kostendata is een onmisbaar onderdeel binnen de bouwsector. De rol van data in de bouw zal de komende jaren alleen maar groter worden. IGG Groep neemt al jaren het voortouw als het gaat om kostendata, met BouwkostenKompas.nl, Bouwkostenindex.nl en Bouwkosten.nl in zijn portfolio. In de afgelopen jaren heeft IGG meegewerkt aan een groot scala toonaangevende projecten (bijvoorbeeld Zalmhaventoren, Feyenoord Stadion, Paleis het Loo, Schiphol) en is nu op zoek naar jou!

Als werkstudent word je ingezet op het officemanagement. Je houdt inkomende mails en telefoontjes bij, zorgt voor het op orde houden van het kantoor en bent samen met het officemanagementteam het aanspreekpunt voor collega’s en externen. Naast kostenadvies voor bouwprojecten brengt IGG jaarlijks verscheidene kostenindicatie boekjes uit voor abonnees werkzaam in met name de aannemerij, taxatie of gemeentelijke sector. Deze bestellingen verwerk/verzend je en voor de abonnees ben jij de contactpersoon voor vragen, zowel telefonisch als per mail, denk hierbij aan de contact- of adresgegevens wijzigen of het helpen met inloggen. Inhoudelijke vragen m.b.t. kostendata pakken collega’s op.

IGG Bouweconomie is gelegen naast Station Den Haag Ypenburg: goed bereikbaar met de tram/fiets. De functie is voor ten minste twee doordeweekse dagen (8 uur per dag) waarbij de vrijdag een vereiste is. Deze functie komt vrij per medio januari / begin februari 2024. 

Wat verwachten wij van jou?
Je volgt een opleiding op minimaal HBO-niveau of hebt deze afgerond.
Je bent representatief, want onze klanten zien jou als eerste bij binnenkomst.
Je hebt een flexibele instelling: als het soms nodig is, weet jij prioriteiten te stellen en kun jij inspelen op wat er gevraagd wordt om het team te helpen.
Je kan zelfstandig werken en bent service-gericht naar je collega’s toe.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift.
Bekend met Microsoft 365 (o.a. Excel, Word, Teams, PowerPoint).
Woonachtig in Den Haag of omgeving.

Wat wij jou bieden:
Een leuke afwisselende functie bij een middelgrote organisatie waar de lijnen kort zijn.
Collegiale en gezellige werksfeer.
Marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie en/of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met het Officemanagement, telefoonnummer 070 – 514 54 20 of stuur een mail naar officemanagement@igg.nl.

Standplaats: Den Haag

Enthousiast geworden? Wij zijn altijd geïnteresseerd naar het verbeteren van ons team.

Wil je deel uitmaken van dit team of meer weten over deze functie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via het Officemanagement, telefoonnummer 070 – 514 54 20 of stuur een mail naar officemanagement@igg.nl

Solliciteer