Meloek Mlihi
E : m.mlihi@igg.nl
T : 070-5145420
Download vCard

Meloek Mlihi

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Meloek (1984) is in september 2018 met eervolle vermelding afgestudeerd aan de TU Delft, tijdens haar studie deed zij ervaring op als student assistent bij de TU, CBRE en Octatube. Gedurende de periode van haar master ‘Management in The Built Environment’ heeft ze ook een semester aan de ETH in Zurich afgerond.

Sinds april 2019 is Meloek werkzaam bij IGG als aankomend bouw economisch adviseur. Met haar creatieve geest verwacht zij een frisse nieuwe wind te blazen binnen het bedrijf.  Ze is recht door zee en heeft geen blad voor de mond, waardoor ze vaart kan maken in haar werk wanneer nodig. Ze is erg betrokken en kan deze kracht uitoefenen op de werkvloer met haar ‘Yes-we-can’-attitude.

Momenteel is Meloek betrokken bij de ontwikkelingen van de A-Area op Schiphol, waaronder de nieuwe A-terminal. Andere projecten waaraan Meloek werkte, zijn een residentiële gebouwen: “BABEL” op de Lloyd-pier in Rotterdam en “de Rivergarden” in Capelle aan den IJssel, een gemengd gebouw “VIEW” in het centrum van Rotterdam, boomwoongebouwen ” Westerpark-West ‘in Amsterdam en’ Zomerhofkwartier ‘, een kleine en dichte herontwikkeling van stedelijk gebied in Rotterdam.

Betrokken bij

Schiphol Terminal A

Amsterdam
Westerpark West

Amsterdam
Schiphol A-gebied

Amsterdam

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners