Bas van der Zanden
E : b.vanderzanden@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Bas van der Zanden

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Bas (1986) heeft zijn Bachelor ‘Build and Environment’ gevolgd aan de faculteit Bouwkunde van de Hogeschool Utrecht waar hij zich gespecialiseerd heeft in ‘Bouwmanagement’. Naast zijn Bachelor heeft hij het certificaat ‘Installatietechniek’ behaald aan de faculteit Avans. Na afronding van zijn studieperiode heeft hij als werktuigkundig technicus een jaar lang werkervaring opgedaan bij Techniplan.

Sinds november 2016 is Bas bij IGG werkzaam als bouweconomisch adviseur. Hij is inmiddels bij diverse projecten betrokken (geweest), zoals o.a. de ‘Tijdelijke Huisvesting Tweede Kamer’ in Den Haag, woontoren ‘Haut’ in Amsterdam, de transformatie van ‘Westerpark West’ (onderdelen ‘Zout’, ‘Peper’ en ‘Kavel 3’), diverse appartementencomplexen waaronder ‘De Sniep’ in Diemen, ‘Waterfront’ in Amsterdam, ‘City Icoon’ in Amsterdam, ‘Zalmhaven’ in Rotterdam en ‘Kruisvaartkade’ in Utrecht. Ook was Bas betrokken bij de uitvoering van werkzaamheden ten behoeve van diverse vliegvelden zoals ‘Imam Khomeini’ in Iran, ‘Gateway 2030’ in Aruba en het ‘Capital Programme’ van Schiphol Real Estate. Bij dit laatstgenoemde project werkte Bas voornamelijk aan de ontwikkeling van de nieuwe pier en terminal.

Naast bovenstaande projecten houdt Bas zich verder nog bezig met het opstellen van NEN-rapportages en het uitvoeren van legescontroles.

Betrokken bij

B-Proud

Den Haag
Kruisvaartkade

Utrecht
Schiphol Terminal A

Amsterdam
Westerpark West

Amsterdam
Zalmhaventoren

Rotterdam
City Icoon

Amsterdam

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners