Verbeter het imago van uw bedrijf


Een goede en prettige huisvesting draagt bij aan een betere gemoedstoestand van de werknemers, wat leidt tot betere resultaten op de werkvloer. Met als gevolg dat uw onderneming optimaal rendeert. Met een huisvestingsstrategie kunt u het imago van uw bedrijf verbeteren, de arbeidsproductiviteit verhogen, de kosten omlaag brengen en de bedrijfscultuur veranderen.

Het ontwikkelen van een huisvestingsstrategie past bij IGG

Huisvestingsstrategie van IGG is erop gericht om uw kantoor zo in te richten dat ze meegaat met de tijd en klaar is voor de toekomst. Onze strategie speelt in op de koers van een onderneming of instelling en heeft oog voor de interne organisatie, de voorzieningen, de werkprocessen en de behoeftes van de klanten.

In overleg met de opdrachtgever ontwikkelt IGG een visie die aansluit op de bedrijfsdoelstellingen. We belichten de huisvesting van alle kanten. Past het kantoor bij de bedrijfsidentiteit? Hoe ziet de toekomst van uw bedrijf eruit? Hoe staat het met de duurzaamheid? Welk huisvestingsconcept hoort bij uw onderneming? Wat is de staat van het gebouw?

Een huisvestingsstrategie die aansluit bij uw wensen

IGG heeft ruime ervaring in het bedenken van een huisvestingsstrategie. We zijn thuis in het nieuwe werken, waarbij innovatie en efficiëntie voorop staan. Onze bouwkostendeskundigen hebben oog voor het financiële plaatje. Met een haalbaarheidsanalyse controleren we vooraf de uitvoerbaarheid van de plannen en komen we met oplossingen om binnen de kosten te blijven.

Uiteindelijk komt het team van IGG tot een strategie die past bij uw wensen, eisen en doelstellingen en leidt tot verbeteringen binnen uw bedrijf. Zowel voor de korte als voor de lange termijn.

Zoekt u ervaringsdeskundigen bij het ontwikkelen van een huisvestingsstrategie?

Neem contact op

Bekijk project

SPOT toren E

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk project

De Oosterlingen

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina