IGG geeft financiële duidelijkheid


IGG geeft u binnen dit samenspel financiële duidelijkheid omtrent uw plannen. Bij het geven van advies hebben onze experts altijd een doel voor ogen: huisvesting moet betaalbaar zijn, op kwaliteit rusten en de kosten moeten beheersbaar blijven. Goed advies legt de basis voor een succesvol traject.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Huisvestingsadvies biedt duidelijkheid en zekerheid

Bij huisvestingsadvies is het van belang om helderheid en zekerheid te scheppen in uw plannen. IGG heeft hiervoor een aantal instrumenten in huis. We voeren haalbaarheidsstudies uit en doen aan bouwkostenmanagement. Hierdoor bent u vooraf en tijdens het bouwproject verzekerd van inzicht in de financiële mogelijkheden en risico’s en kunt u op tijd uw plannen bijstellen.

Met een haalbaarheidsanalyse krijgt u vooraf de zekerheid of een project uitvoerbaar is. We toetsen de plannen op de kosten, nemen de wensen van de betrokken partijen mee, zorgen voor de startdocumenten en dragen alternatieven aan om te voorkomen dat het project de uitgaven niet overschrijdt.

Ervaring in huisvestingsadvies

Bij bouwkostenmanagement helpen de IGG-adviseurs u de kansen, de risico en de kosten van het project in kaart te brengen. Hierdoor krijgt u niet alleen vooraf een idee van de mogelijkheden, maar weet u ook wat er gedurende het project u staat te wachten.

Het terrein van huisvestingsadvies is IGG niet vreemd. Zo hielden we ons bezig met huisvesting voor studenten in Groningen en met de huisvesting voor het stadskantoor en raadhuis in Leidschendam-Voorburg. In beide gevallen konden de opdrachtgevers en ontwerpers rekenen op betrouwbaar advies van IGG.

Wilt u zekerheid rond uw project?

Met huisvestingsadvies van de bouwkostendeskundigen van IGG zit u goed. 

Neem contact op

Bekijk project

The Dutch Mountains

Eindhoven

Bekijk project

Amstelkwartiek Kavel 5 - Elements

Amsterdam

Bekijk project

A'DAM Toren

Amsterdam

Bekijk project

Advies zonnepanelen

Breda

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina