Wat is bij bouwprojecten de sleutel tot succes?


Afhankelijk van het soort project zijn er op gebied van de kwalitatieve doelstellingen natuurlijk meerdere antwoorden mogelijk, maar de beheersbaarheid van de bouwkosten speelt in ieder scenario een bepalende rol. Overschrijdingen van het budget kunnen fatale gevolgen voor uw project hebben, en het is dan ook verstandig om al in een vroeg stadium grip te krijgen op uw bouwkosten. Een professionele bouwkostenraming kan u hierbij helpen.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

De voordelen van een integrale bouwkostenraming

Een bouwkostenraming wordt vaak gezien als een rekensom: een simpele vermenigvuldiging van kostenposten en hoeveelheden. Deze benadering is in de ogen van IGG onvolledig – een bouwkostenraming moet altijd rekening houdt met de werkelijkheid achter de getallen. Daarom hanteert ons team voor iedere berekening een unieke, integrale aanpak.

Hierbij kijken wij niet alleen naar wat er op de tekening staat, maar stellen we ook de juiste vragen. Als gevolg hiervan krijgt u niet alleen een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw project, maar ook een duidelijk beeld van de mogelijkheden om de kwaliteit van uw bouwproject verder te optimaliseren.


Vraag een bouwkostenraming aan bij IGG

Bent u op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke bouwkostenraming voor uw project? Het adviesteam van IGG kan u hierbij helpen. Onze bouwkostendeskundigen hebben jarenlange ervaring in projecten op iedere schaalgrootte, en zijn daardoor in staat om voor zowel groot- als kleinschalige bouwprojecten een nauwkeurige bouwkostenraming te maken.

Naast een integrale werkwijze kunt u daarbij ook vertrouwen op een hoge mate van betrokkenheid en transparantie. Het team van IGG stelt zich altijd volledig ten dienste van uw doelstellingen en wensen, en denkt vanuit dit perspectief mee om altijd de optimale oplossing voor uw situatie te kunnen vinden.

Wilt u meer weten over bouwkostenraming?

Neem contact op

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina