Een integrale visie op bouwkosten


Bent u betrokken bij de bouw van een parkeergarage, en wilt u de bouwkosten goed onder controle kunnen houden? Bouwprojecten zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden, en de bouwkosten van een parkeergarage zijn hierdoor vaak lastig te bepalen. Daarbij spelen de lokale regelgeving en de doelstellingen die u hanteert een belangrijke rol. Kiest u voor bovengronds of ondergronds bouwen? Investeert u in duurzaamheid? Komt de garage in een stedelijke, of juist een meer afgelegen omgeving? Deze vragen hebben gevolgen voor de bouwmethodes die u kunt gebruiken, en beïnvloeden daarmee ook de bouwkosten van uw parkeergarage.

Gelukkig hoeft u niet met deze vragen te blijven zitten. IGG heeft zich gespecialiseerd in utiliteitsbouw en civiele techniek, en kan u uitgebreid adviseren over de kosten van uw project.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Direct meer weten over de bouwkosten van een parkeergarage?

Met BouwkostenKompas berekent u snel de bouwkosten. Dit product is speciaal door IGG ontwikkeld als actuele referentie voor calculaties, en biedt inzicht in de bouwkostenkengetallen van verschillende bouwprojecten.


Een integrale visie op bouwkosten

Ieder bouwproject is anders – bouwadvies is dus altijd maatwerk. IGG luistert aandachtig naar uw doelen en behoeften, en stelt voor ieder project een apart team van specialisten samen. Onze ondersteuning gaat daarbij verder dan het berekenen van de bouwkosten van uw parkeergarage – wij geloven in een praktische, proactieve aanpak, en onze bouwkostendeskundigen denken met u mee om een optimale balans te creëren in de kwaliteiten en bouwkosten van uw parkeergarage.

Onze dienstverlening is het resultaat van meer dan twintig jaar ervaring in bouwadvies. U kunt bij IGG altijd vertrouwen op een onafhankelijk, betrokken perspectief, en krijgt toegang tot alle expertise die u nodig heeft om de bouwkosten van uw parkeergarage te beheersen.


Meer inzicht?

Snel een indicatie van de bouwkosten van een parkeergarage opstellen? Bij IGG vindt u niet alleen vakkundig bouwadvies op maat, maar ook een uitgebreide selectie online oplossingen om zelf uw bouwkosten te begroten. Deze producten en tools zijn gebaseerd op de kennisdatabase van IGG, en geven een goed beeld van de kosten die u kunt verwachten. Onze professionals kunnen dit beeld vervolgens verder voor u verfijnen.

Wilt u de bouwkosten van uw parkeergarage door IGG laten calculeren?

Bij IGG vindt u altijd een passende oplossing om de bouwkosten van uw parkeergarage effectiever te beheersen.

Neem contact op

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

360 Degrees (city icoon)

Amsterdam

Bekijk project

Tikkertje Trap

Amsterdam

Bekijk project

WELL House

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina