Kantoren hebben een ingewikkelde kostenstructuur


Bent u van plan om een kantoorpand aan te leggen, en zoekt u een goede manier om de bouwkosten van uw kantoor binnen het gestelde budget te houden? Kantoren hebben vaak een ingewikkelde kostenstructuur die sterk afhangt van het beoogde gebruik. De schaalgrootte en locatie spelen een rol in de bouwkosten van het kantoor, evenals de keuze voor hoogbouw of laagbouw. Daarnaast worden er tegenwoordig vaak meerdere gebruikers in één pand gevestigd. Door de veelheid van wensen en behoeften die hierdoor ontstaat kunnen de bouwkosten van een kantoor bijzonder complex worden.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Eenvoudig online de bouwkosten van een kantoor berekenen?

Ons product BouwkostenKompas geeft u een actueel overzicht van de bouwkostenkengetallen voor uiteenlopende bouwprojecten. Hiermee kunt u eenvoudig de bouwkosten van ieder type kantoor berekenen.


Integraal bouwadvies bij IGG

Het meest kenmerkende aspect van de dienstverlening van IGG is onze integrale werkwijze. Het beheersen van de bouwkosten van uw kantoor is niet alleen een kwestie van optellen en vermenigvuldigen; effectieve controle vereist een proactieve houding. Ons team beperkt zich dan ook niet tot calculaties – wij brengen de bouwkosten van uw kantoor integraal in kaart, en reiken oplossingen aan om projectrisico’s af te dekken.

Hierbij zorgen wij er ook voor dat onze werkzaamheden naadloos aansluiten op de doelen die u voor ogen heeft – wij stellen op basis van uw wensen een speciaal team voor u samen om de bouwkosten van uw kantoor te beheersen, waardoor u altijd kunt rekenen op een hoge mate van betrokkenheid.


Beter inzicht in de bouwkosten van een kantoor?

De kennisdatabase van IGG groeit continu door. Om u de best mogelijke servicegraad te kunnen bieden hebben wij verschillende online producten en tools ontwikkeld die aansluiten op deze database. Door middel van deze software kunt u de bouwkosten van uw kantoor zelf online verkennen, en krijgt u een goede indicatie van wat u kunt verwachten. Onze professionals kunnen u vervolgens ondersteunen bij de verfijning en beheersing van de bouwkosten van uw kantoor.

Wilt u graag meer grip krijgen op de bouwkosten van uw kantoor?

Het team van IGG biedt bouweconomische ondersteuning op maat. 

Neem contact op

Bekijk project

DW02 Lighthouse

Amsterdam

Bekijk project

WELL House

Amsterdam

Bekijk project

Rembrandt park

Amsterdam

Bekijk project

Hollandspoor kwartier

Den Haag

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina