Meerdere factoren hebben invloed op de bouwkosten van uw bedrijfshal


Bij de aanleg van een bedrijfshal moet u de bouwkosten vanzelfsprekend goed in de hand kunnen houden. Hierbij spelen meerdere factoren een rol – de oppervlakte, de hoogte, de locatie en de mate van afwerking hebben allemaal invloed op de bouwkosten van uw bedrijfshal. Wilt u zeker weten dat uw project binnen budget blijft, dan is het raadzaam om al in een vroeg stadium van het bouwproject een bouwkostendeskundige in te schakelen.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Snel weten wat de bouwkosten van een bedrijfshal zijn?

Kijk dan in ons product BouwkostenKompas. Hierin zijn diverse bouwkostenkengetallen te vinden voor diverse bouwprojecten, waaronder de bouwkosten van een bedrijfshal in diverse verschijningsvormen.


De toegevoegde waarde van IGG

IGG gelooft sterk in de waarde van integraal kostenadvies – wij beperken onszelf niet tot het berekenen van de bouwkosten van uw bedrijfshal, maar zoeken actief naar oplossingen en alternatieven om kostenoverschrijdingen te voorkomen. Onze specialisten zijn breed onderlegd en hebben ervaring met alle facetten van de bouw. Hierdoor kan IGG u bijzonder effectief ondersteunen bij de beheersing van de bouwkosten van uw bedrijfshal, van het uitvoeren van haalbaarheidsstudies tot het selecteren van ontwerpers, architecten en aannemers.

IGG is een onafhankelijk bouwadviesbureau, en wij stellen voor ieder project een uniek team samen dat over alle benodigde competenties beschikt. Hierdoor weet u zeker dat de bouwkosten van uw bedrijfshal op de correcte manier benaderd zullen worden.


Advies nodig over de bouwkosten van een bedrijfshal?

IGG beschikt over een omvangrijke kennisdatabase die met ieder project verder wordt aangevuld. Wij gebruiken deze kennis niet alleen om u beter te ondersteunen, maar ook om unieke online software te ontwikkelen. Wilt u zelf een eerste indicatie van de bouwkosten van een bedrijfshal opstellen? Met de producten en tools van IGG krijgt u snel een duidelijk beeld van uw project. Daarbij kan het team van IGG de bouwkosten van uw bedrijfshal uiteraard altijd verder verfijnen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de bouwkosten van uw bedrijfshal beter beheersbaar te maken?

Onze adviseurs nemen de opties graag met u door. Kijk rond op onze website voor een beter beeld van onze producten en diensten, en neem contact op met IGG voor een afspraak.

Neem contact op

Bekijk project

VDMA Terrein

Eindhoven

Bekijk project

Passenger Terminal

Amsterdam

Bekijk project

Fashion Dome

Almere

Bekijk project

Distributiecentrum

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina