Meer dan 25 jaar ervaring


Het team van IGG beschikt over de kennis en expertise om u hierin te ondersteunen – wij leveren al meer dan vijfentwintig jaar bouwadvies in Rotterdam en de rest van Nederland, en hebben ervaring met alle disciplines die in de bouwsector verenigd zijn.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

De unieke werkwijze van IGG

Zoekt u een specialist voor bouwadvies in Rotterdam die net iets verder gaat? Dankzij de integrale aanpak van IGG weet u zeker dat u niets over het hoofd zult zien. Onze kennis en ervaring zijn bijzonder breed ontwikkeld – wij beperken onze dienstverlening niet tot calculaties en begrotingen, maar denken altijd met u mee om de kwaliteit en haalbaarheid van uw project te maximaliseren.

Door onze ervaring in de regio Rotterdam sluit ons bouwadvies perfect aan op de omstandigheden binnen uw omgeving. Wij stellen een uniek team samen voor uw bouwproject, en werken nooit voor meerdere partijen in hetzelfde project. Hierdoor heeft u de garantie van onafhankelijk bouwadvies voor uw project in Rotterdam, en kunt u altijd rekenen op een hoge mate van betrokkenheid.

De ideale partner voor bouwadvies in Rotterdam

Werkt u aan de bouw van een nieuw kantoorpand, en wilt u beter inzicht krijgen in de bouwkosten die het project met zich meebrengt? Bent u betrokken bij ruimtelijke ontwikkeling in de regio Rotterdam, en heeft u behoefte aan bouwadvies of bouweconomische ondersteuning? Of uw project zich nu afspeelt in de utiliteitsbouw, woningbouw, civiele techniek of restauratie, het team van IGG heeft de expertise in huis om uw project in Rotterdam van integraal bouwadvies op maat te voorzien. Wij werken nauw met u samen en maken uw succes onze hoogste prioriteit.

Heeft u dus bouwadvies nodig voor een project in Rotterdam?

Of wilt u een afspraak maken voor bouwadvies in Rotterdam? Neem dan contact op met IGG. Onze adviseurs helpen u graag om uw project tot een succes te maken.

Neem contact op

Bekijk project

Cultuurgebouwcomplex

Hoofddorp

Bekijk project

Archief Zeeland

Middelburg

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina