Nederlandse Norm (NEN)


Bij de NEN is IGG onderdeel van verschillende Sub-commissies om kennis en kunde terug te brengen naar de merkt.

Onder andere werken we hier aan de volgende normen:

  • NEN2699
  • NEN2580

Nederlandse Vereniging Bouwkostendeskundigen (NVBK)


De NVBK is een vereniging voor bouwkostenkostendeskundigen. Binnen IGG zijn enkele actief participerende leden.

Dutch Green Building Council (DGBC)


De Dutch Green Building Council (DGBC) is dé Nederlandse netwerkorganisatie op het gebied van duurzaam bouwen en vastgoed. IGG is vanaf het begin als bedrijfslid betrokken bij de DGBC en loopt voorop bij het initieren van duurzame oplossingen binnen de bouw.

SAB Vereniging


De SAB vereniging heeft als doelstelling het bevorderen van de integrale samenwerking tussen alle disciplines in de bouwvoorbereiding. Deze interdisciplinaire samenwerking is de enige manier om de bouwvoorbereiding efficiënter te laten verlopen. Alleen zo kan de kwaliteit van gebouwen en hun omgeving worden verhoogd, kan de prijs/kwaliteitverhouding worden geoptimaliseerd en kunnen nieuwe technieken worden ontwikkeld.

Haagse Vastgoed Kring (HVK)


De HVK is een vereniging voor vastgoedprofessionals die wonen of werkzaam zijn in Den Haag. HVK biedt een platform waar de leden op een leuke en informele manier kennis en ervaringen uit kunnen wisselen over regionale en nationale ontwikkelingen in het vastgoed.

Jong Onroerend Goed Den Haag (JOH)


JOH Den Haag is een vereniging voor jonge vastgoedprofessionals (< 36) die wonen of werkzaam zijn in Den Haag. JOH Den Haag wil een platform bieden, waarop JOH-leden op een leuke en informele manier kennis en ervaringen uit kunnen wisselen over regionale en nationale ontwikkelingen in het vastgoed.

Autodesk Development Partner Network


In het kader van diverse BIM-georiënteerde ontwikkelingen is de automatiseringstak van IGG Ontwikkelpartner van Autodesk, de ontwikkelaar van Revit.

Microsoft Partner Network


IGG ontwikkelt diverse applicaties, hiervoor is IGG onderdeel van het Microsoft Partnet Network.

Wilt u ook samenwerken met IGG?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een inhoudelijke kennismaking?

Neem contact met ons op