Rembrandt park

Transformatie van een bestaand kantoor van ca. 24.000 m2 naar een multi-user high end kantoorpand. Met de herontwikkeling van het robuuste kantoorgebouw uit de jaren 60 en aansluitend de toevoeging van nog twee gebouwen op het terrein, wordt Rembrandt Park een nieuwe levendige bestemming in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.rembrandt-park.com.

The British School of Amsterdam

Heronwikkeling van de voormalige strafgevangenis aan de Havenstraat 6 te Amsterdam tot de nieuwe huisvesting van The British School of Amsterdam (BSA). The BSA is momenteel op drie verschillende plekken in Amsterdam gehuisvest. Voor de toekomst wil BSA over één gebouw beschikken waarin de verschillende vier scholen (Early Years, Infant, Junior and Senior) samenkomen. Bij voorkeur een gebouw met karakter en historie.

Jaarbeurs

Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit van leven, vormt de nieuwe Jaarbeurs-locatie met groen dak en masterplan voor de omliggende wijk een belangrijke verandering voor een gebied dat momenteel wordt gedomineerd door logistiek, auto’s en parkeerplaatsen.