Vijf thema's binnen GPR gebouw


 

GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. Via rapportcijfers en sterrencalcificaties wordt zichtbaar hoe een gebouw, project of plan presteert. De duurzaamheidsprestaties die GPR inzichtelijk maakt zijn onderverdeeld in vijf thema’s: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

 

Quickscan GPR gebouw

Indien u voor een project de mogelijkheden van een GPR beoordeling wilt onderzoeken dan kunnen de duurzaamheids-deskundigen van IGG een GPR quickscan uitvoeren. In deze quickscan worden de mogelijkheden onderzocht voor het behalen van een label bij uw project. IGG gaat hierin een stap verder dan traditionele quickscans aangezien IGG de kosten en baten van een credit mede opneemt in de quickscan.

 

Kosten en baten van GPR gebouw

Bij een GPR onderzoek zorgt IGG voor een kosten en baten overzicht van de suggereerde ingrepen. Met deze kosten-baten analyse kan op een gedegen wijze een goede keuze worden gemaakt voor het in te zetten credits.

 

IGG als GPR deskundige

Binnen de organisatie van IGG kunnen de duurzaamheidsdeskundigen de sturing van de GPR beoordeling op zich nemen. Omdat de deskundigen van IGG altijd een doorkijk geven naar de financiele consequenties zijn zij een zeer waardevolle aanvulling op een ontwerpteam.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om GPR in uw project toe te passen?

Of wilt u een gedegen kosten-baten analyse van uw duurzaamheidsambities? Bij IGG vindt u altijd een antwoord op maat.

Neem contact op

See project

Oosterdokseiland - Booking.com

Amsterdam

See project

Expansion Koningin Wilhelminalaan

Leidschendam, the Netherlands

See project

Renovation 'Raadhuis'

Leidschendam, the Netherlands

See project

HAUT

Amsterdam

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina