Bouwkostenmanagement


De beheersbaarheid van moderne bouwprojecten is een complex vraagstuk. Waar de kwaliteit enerzijds geoptimaliseerd moet worden, moet het budget tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Een lastig dilemma – kostenreductie en kwaliteitsverhoging lijken elkaar immers vaak in de weg te zitten. Toch kunnen beide punten met goed bouwkostenma- nagement verenigd worden.

Aliene van der Spijk

Aanbestedingsdeskundige contactmanager

a.vanderspijk@igg.nl 070-5145420 Download vCard
Ieder bouwproject biedt een uniek geheel van kosten, risico’s, oplossingen en kansen. Het doel van bouwkostenmanagement is om dit speelveld in een zo vroeg mogelijk stadium in kaart te brengen, zodat het project optimaal aangestuurd kan worden. De werkwijze van IGG is ontwikkeld om deze sturing maximaal te verfijnen – onze visie op bouwkostenmanagement geeft u het inzicht dat u nodig heeft om ieder bouwproject succesvol te voltooien.

De voordelen van integraal bouwkostenmanagement


Ramingen, begrotingen en bestekken zijn bij bouwkostenmanagement slechts een onderdeel van het grotere geheel. Het voorkomen van budgetoverschrijdingen is immers niet de enige belangrijke factor – ook het benutten van uw kansen is van groot belang. Bouwkostenmanagement moet daarom altijd uitgaan van integrale controle tijdens het hele traject. Het team van IGG heeft zich gespecialiseerd in integraal bouwkostenmanagement. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de complexiteiten van bouwprojecten, en beschikken over de kennis die nodig is om iedere fase van een bouwproject optimaal te ondersteunen. Of het nu gaat om de keuze voor materialen in het ontwerp, de kostenkengetallen van specifieke bouwsystemen of het selecteren van architecten en aannemers – de adviseurs van IGG vinden altijd de juis- te oplossing.

Kies voor bouwkostenmanagement van IGG


Wilt u onzekerheden en risico’s binnen uw bouwproject verder terugdringen, kosten effectiever beheersen en doelstellingen beter behalen? Bouwkostenmanagement van IGG garandeert dat uw project binnen het gestelde budget blijft en voor- komt dat u succesfactoren over het hoofd ziet. Betrokkenheid en transparantie komen daarbij op de eerste plaats – wij leveren onafhankelijk bouwkostenmanagement voor projecten op iedere schaal, en onze specialisten zijn altijd nauw bij uw doelstellingen en wensen betrokken.

Wilt u ook samenwerken met IGG?

Heeft u vragen of bent u geënteresseerd in een inhoudelijke kennismaking?

Neem contact met ons op

See project

Zeeland Historical Archive

Middelburg, the Netherlands

See project

Cultural Center

Hoofddorp, the Netherlands

Bekijk al onze projecten op de overzicht pagina

Questions about this project? Please ask our experts!

Arno Vonk MRICS

Directeur / Sr. Bouweconomisch adviseur

More info

John Koks

Sr. Bouweconomisch adviseur / Directie

More info

Mario van Veen

Bouweconomisch adviseur / Projectleider

More info

Yuk Ling Chung

Bouweconomisch adviseur / Projectleider

More info

Marc Hengstmangers

Directeur / Sr. Bouweconomisch adviseur

More info

Hans Smit RKN

Register kostenmanager (RKN) / Projectcoach

More info

Latest news from IGG

Helaas zijn er geen nieuws berichten gevonden