Meer dan 25 jaar ervaring


De bouwadviseurs van IGG kunnen u hierbij helpen – wij hebben al meer dan vijfentwintig jaar ervaring opgebouwd bij projecten door heel Nederland, en leveren bouwadvies in Amsterdam en omstreken. 

Deze brede ervaring geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening optimaal te focussen – IGG is bekend met de bouwsector in Amsterdam, waardoor wij ons bouwadvies moeiteloos kunnen afstemmen op de lokale markt en regelgeving. Wilt u meer weten over onze unieke manier van werken? Onze specialisten vertellen u graag meer.

Arno Vonk

Directeur / Senior Deskundige

a.vonk@igg.nl
070 514 54 20
Download vCard

Integraal bouwadvies van IGG

Calculaties, begrotingen en haalbaarheidsstudies zijn uitstekende hulpmiddelen om bouwprojecten te beheersen, maar ze vertellen niet het hele verhaal. IGG gaat bij bouwadvies in Amsterdam altijd een stap verder – wij denken vanuit de kwaliteitsdoelstellingen van uw project met u mee, en dragen alternatieve oplossingen aan om binnen het budget te blijven zonder dat de kracht van uw visie verloren gaat.

Onze jarenlange ervaring met bouwadvies in Amsterdam heeft onze kennis en expertise op een hoog niveau gebracht, wat ons in staat stelt om sneller de juiste invalshoek voor uw bouwproject te vinden. Wij stellen voor ieder project een apart team samen van bouweconomen en kostendeskundigen zodat u altijd de zekerheid heeft van onafhankelijk en betrokken bouwadvies voor uw project in Amsterdam.


Uw partner voor bouwadvies in Amsterdam

Bent u betrokken bij de aanleg van nieuwbouwwoningen, en wilt u het bouwproject effectiever kunnen aansturen? Heeft u vragen over de restauratiekosten van een historisch pand, en zoekt u een adviespartner die u hierin kan ondersteunen? IGG biedt bijzonder brede mogelijkheden voor bouwadvies in Amsterdam – van utiliteitsbouw tot woningbouw en van restauratie tot civiele techniek, de specialisten van IGG hebben altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Heeft u dus bouwadvies nodig voor een project in Amsterdam?

Het team van IGG staat klaar om u te ondersteunen. Neem contact op met een van onze adviseurs en maak een afspraak om de mogelijkheden van onze dienstverlening te verkennen.

Neem contact op

Bekijk project

Bibliotheek Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Bekijk project

International School Utrecht

Utrecht

Bekijk project

MARK

Utrecht

Bekijk project

Hollandspoor kwartier

Den Haag

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina