Veelzijdige software voor de bouw

Heeft u behoefte aan een toegankelijke, effectieve manier om de bouweconomische vraagstukken rondom uw bouwprojecten op te lossen? Ben u op zoek naar de meest recente kostenkengetallen en indexcijfers uit de bouw, of wilt u meer duidelijkheid over bouwaanvragen of legeskosten? In dat geval heeft IGG de ideale oplossing.

Wij bieden een uitgebreid overzicht van online bouw software waarmee u alle facetten van uw bouwkosten moeiteloos kunt beheersen – van het opstellen van nauwkeurige kostenramingen tot het berekenen van bouwleges. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op de expertise van IGG. Wilt u weten welke voordelen onze bouw software voor u kan hebben? De specialisten van IGG vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De voordelen van onze bouw software

Effectieve bouwkostenbeheersing vergt veel kennis en expertise; de gebruikte modellen en rekenmethoden zijn immers complex. In het verleden waren opdrachtgevers hiervoor altijd op dure adviseurs aangewezen – zelfs voor kleinschalige projecten en verkennende prognoses. Dit probleem hoort dankzij de bouw software van IGG tot het verleden. Onze bouw software biedt online toegang tot actuele statistieken, indexcijfers en kengetallen en koppelt deze aan gebruiksvriendelijke rekentools. U hoeft dus geen expert te zijn om toch een scherp beeld van uw bouwkosten te krijgen.

Daarbij is het aanbod van bouw software van IGG ook bijzonder breed – u kunt voor vrijwel ieder bouweconomisch vraagstuk snel een duidelijk antwoord vinden via onze producten en tools.

Direct aan de slag met online bouw software?

De online bouw software van IGG is een transparante, gebruiksvriendelijke manier om uw bouwkosten effectiever te beheersen. Van mobiele oplossingen zoals de Bouwkosten-App tot de uitgebreide databases van BouwkostenKompas en BouwkostenIndex – met onze bouw software vindt u altijd het antwoord dat u zoekt.

Wilt u weten wat onze producten, tools en oplossingen voor u kunnen betekenen? Bekijk de overzichtspagina van onze bouw software en ontdek welke oplossing voor u het beste geschikt is. Heeft u de ideale keuze eenmaal gevonden, dan kunt u direct online een passend abonnement afsluiten. Voor specifieke vragen over onze bouw software kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons team.

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners