Bart Kuipéri
E : b.kuiperi@igg.nl
T : 070 - 5145420
Download vCard

Bart Kuipéri

Bouweconomisch Adviseur

Biografie

Bart (1985) heeft zijn studie ‘Bouwkunde’ gevolgd aan de Technische Universiteit Delft en heeft voor zijn masteropleiding ‘Architectuur’ zich gespecialiseerd in de herontwikkeling van industrieel erfgoed. Sinds 2017 is Bart bij IGG werkzaam als bouweconomisch adviseur waarbij hij ervaring heeft opgedaan in zowel grootschalige woningbouw als utiliteitsbouw en luchthavens in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase. Daarnaast houdt hij zich binnen IGG bezig met duurzaam bouwen en LCC. Bart heeft bij IGG dan ook zijn diploma voor BREEAM expert behaald.

Voor IGG is Bart als bouw economisch adviseur betrokken geweest bij o.a. de projecten ‘Air Traffic Control Tower’ op Kuwait International Airport en project Toren van Oud te Den Haag. Tevens zes maanden namens IGG op de Luchthaven Schiphol voor het Cost Expertice Center gewerkt bij de Schiphol Group en is momenteel betrokken bij de bouw van de nieuwe A terminal/pier op Schiphol vanuit het ‘Capital Program’.

De kracht van Bart is zijn creativiteit, kwaliteit/relatie gerichte aanpak en hands-on persoonlijkheid. Zijn kwaliteiten liggen bij het opereren op het raakvlak tussen techniek en business waarbij zijn vaardigheden op het gebied van conceptontwikkeling en kennis van de bouwsector tot hun recht komen.

Betrokken bij

Toren van Oud

Den Haag
A Pier Schiphol

Amsterdam

 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners