Onderhoudsadvies

Een gebouw, brug of metrostation kan niet zonder onderhoud. Goed onderhoud verbetert de kwaliteit en levensduur van een project. Onderhoudsadvies is daarbij broodnodig en noodzakelijk. Zulk advies houdt de kwalitatieve staat van een gebouw hoog en voorkomt dat u voor onverwachte financiële tegenvallers komt te staan.

Wie onderhoud uitstelt, komt voor problemen te staan. Wie tijdig ingrijpt, heeft daar jaren profijt van. Met goed advies bewaart uw pand zijn waarde en u wordt behoed voor nare verrassingen. Advies van de deskundige bouwkostenadvisers van IGG maakt uw gebouw toekomstbestendig.

IGG levert objectief en betrouwbaar onderhoudsadvies

U kunt van onze bouwkostenadviseurs een onafhankelijk onderhoudsadvies verwachten, dat wil zeggen objectief en betrouwbaar. Aan de basis van de aanbevelingen staat het meerjarenonderhoudsplan. Hieruit komt naar voren welk onderhoud benodigd is en welke kosten daarmee zijn gemoeid.

We beschikken over een breed scala aan instrumenten om tot een gedegen advies te komen. Inspecties, conditiemetingen, inventarisaties en ander onderzoek vormen hiervoor de leidraad. Daarnaast geven kostencalculaties uw inzicht over de financiële kant van de onderhoud- en herstelwerkzaamheden. Een planning geeft u een overzicht van het werk.

Onderhoudsadvies geeft financiële zekerheid

Advies van onze bouwkostenexperts voorkomt niet alleen dat de staat van een gebouw verslechtert, maar geeft u ook financiële houvast. U ontdekt tijdig hoeveel geld ermee is gemoeid op de korte en lange termijn, waardoor u voor de zekerheid alvast financiële middelen opzij kunt zetten.

Door de onderhoud- en herstelwerkzaamheden op verschillende tijdstippen uit te voeren spreidt u de kosten. Met een advies en een juiste plan van aanpak blijft een gebouw in optimale conditie, verliest het niet zijn waarde en worden financiële tegenvallers voorkomen. Heeft u behoefte aan onderhoudsadvies? Neem dan contact met IGG.

Onze specialist binnen IGG Bointon de Groot

Mail
 

Hans Smit (RKN)

Neem contact met ons op Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialist

Deel deze pagina:


Enkele projecten met adviesdienst: Exploitatiekosten

Rijksuniversiteit Groningen, Zernikeborg

Groningen
Sharing Tower

Amsterdam
First

Rotterdam
FOM, Differ

Eindhoven
Grotius Radboud universiteit

Nijmegen
Vrijheidsmuseum Nijmegen

Nijmegen
12
 

IGG Bointon de Groot

Adres : Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD Den Haag
Post : Postbus 85767
2508 CL Den Haag
Tel : 070 514 54 20
Fax : 070 514 32 31
E-mail : info@igg.nl

Onze partners

IGG Bointon de Groot is een actieve partner binnen de bouwwereld. IGG denkt
graag mee met trends en ontwikkelingen. Enkele belangrijke partners van ons zijn:

Partners